Studierabat hos Unibet

3 gode overspringshandlinger: Du må godt

Som studerende er der ikke noget mere berygtet, om end tilfredsstillende på sådan en forbudt måde, end overspringshandlinger fra den lange læsning eller svære opgaveskrivning. Som du nok er bekendt med, kan disse handlinger tage mange former; nogle dummere end andre. Er du løbet tør for idéer, sidder du fast på Facebook, eller orker du ikke at gøre lejligheden eller værelset rent igen? Så er du kommet til det rette sted – du får her tre gode idéer til overspringshandlinger, du kan tjekke ud. Du må jo godt.

Kom ud i den friske luft

Ja, det kan lyde kedeligt og endda ikke syndigt nok, men frisk luft kan faktisk hjælpe utrolig meget på din produktivitet. Når du strækker dine ben og får frisk, kold ilt til hjernen, kan du nemt og hurtigt rydde hovedet for forstyrrende tanker – eller få afløb for dem – og dermed nulstille din arbejdsmoral, så du er fuldstændig klar, når du kommer ind igen. Det virker bedre, end du tror, og vil helt sikkert blive en vane for dig på sigt. Få så de sko på!

Læs en bog – for sjov

Det kan virke kontroversielt eller decideret modsigende på nuværende tidspunkt, men det kan faktisk være en rigtig god idé at læse en bog, som du rent faktisk har lyst til at læse. Ikke nok med, at du får øjnene på noget andet end faglitteratur, så fungerer det også afstressende at læse en god roman, og på den måde kan du også få ryddet hovedet for blandede studie-tanker. Samtidig sørger du for at holde dig fuldstændig skarp på læsningen, i og med at du faktisk forøger din læsehastighed af at læse for sjov. Fornøjelsen er helt på din side, så hvad venter du på?

Lej en god film

Sidst, men ikke mindst – og bestemt mest syndigt – er naturligvis den, du kan falde i søvn til eller koble hjernen helt fra på. Det er den største belønning og skal derfor bruges varsomt, inden det bliver til en vane: at leje en film. Intet er mere afslappende end at sætte sig godt til rette i sofaen eller lægge sig under dynen i sengen, klikke sig ind på Blockbuster eller en lignende side og leje en god film.

Hvad enten du er til nervepirrende krimier, lårklaskende komedier, tårepersende romancer eller hårdtslående superheltefilm, så er internettet dit, og der vil helt sikkert være noget for dig, så du hurtigt kan skræddersy din belønning, præcis som du vil have den. Er du for eksempel i humør til Superman, så kan du altid finde alle film, der nogensinde er produceret i dén serie, så du er sikker på at få stillet dit behov.

Det samme gælder naturligvis for andre filmserier, der er produceret i massevis i forskellige generationer og dertilhørende svingende kvalitet. Men de gode gamle, originale indspilninger kan altså også bare et eller andet. Ved du egentlig overhovedet, hvordan Superman-legenden opstod? Beløn dig selv for en god, måske endda dårlig, studieindsats, kobl hjernen fra, og klik dig ind, og find ud af det – du har fortjent det.


Udgivet

i

af

Tags: