Om os

En verden af studierabat og gode tilbud

Studierabatter

Studierabat eller et godt tilbud er en dejlig ting for alle studerende. Når man er under uddannelse, er det sjældent der, at pengene er flest. Derfor kan en god studierabat, på det man lige går og mangler, eller ønsker sig, betyde rigtig meget.

Studiedeals er opbygget simpelt og overskueligt, så du let kan finde frem til den studierabat eller det tilbud, som du leder efter. Du kan vælge at anvende søgefunktionen eller gå til menupunktet studierabatter, hvor studierabatterne og tilbuddene er opdelt i forskellige kategorier. Tag også et kig på vores store sammenligningsguide og find frem til de bedste priser.

Har vi ikke den studierabat, som du leder efter, så bør du alligevel jævnligt komme forbi. Vi vil løbende opdatere siden med nye tilbud og studierabatter. Du er også meget velkommen til at skrive til [email protected]. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde et godt tilbud eller en studierabat på det, som du efterspørger.
[themify_quote]Vores formål
Her hos Studiedeals arbejder vi på at finde de bedste studierabatter og deals til dig. Så kan du slappe af, nyde tilværelsen og koncentere dig om studielivet. Det er vores mission at gøre studielivet lettere for dig.[/themify_quote]
[themify_quote]
Tilføj studierabat
Som virksomhed, organisation eller forening har du mulighed for at tilføje din studierabat eller tilbud til Studiedeals. Gå til menupunktet tilføj studierabat for at få din annonce online på siden.[/themify_quote]

[themify_box style=”orange”]Hvad er studierabat?

Studierabat er en rabat, som mange virksomheder, organisationer eller foreninger giver til studerende. Rabatten udmønter sig ofte i en procentvis rabat, men ses også i kontant form. Rabatten kan også bestå af gratis forsendelse eller oprettelse.[/themify_box]

Sammenlign priser

Er du på udkig efter gode priser? Så har vi lavet en stor sammenligningsguide til dig. Du kan sammenligne priser på:

Guldkorn

Her på Studiedeals vil du også kunne finde nyttig information vedrørende studielivet. Information som kan hjælpe dig med de valg, som du skal træffe gennem din studietid. Du finder tips, tricks og nyttig information om alt lige fra valg af akasse og forsikring til gode råd om studierejser.

Vores guides

1) Du kan også læse om hvordan du kan håndtere din eksamensangst, så du kan præstere godt til eksamen og få de gode resultater.

2) Mange studerende drømmer om at forsøde studielivet med lidt ekstra penge. Derfor har vi også lavet den ultimative guide til hvordan du kan tjene penge online.

3) De gode karakterer er noget som mange studerende stræber efter. For nogen lykkedes det at rive den ene høje karakter hjem efter den anden. Mangler du at knække koden til, hvordan du kan få de gode karakterer på dit studie, så læs vores guide, “Vejen til de gode karakterer“.

Studierabat – virksomhed?

Overvejer du hvorvidt din virksomhed skal tilbyde studierabat? Så er det bestemt en overvejelse værd. For det første vil det gavne mange studerende med et stramt budget, dernæst kan det også være en god forretning for din virksomhed. En god studierabat kan være bidragende til at skabe præferencer hos de studerende, så de vælger at ligge deres penge i din forretning. Tilbyder I allerede studierabat kan I vælge at tilføje jeres studierabat her på siden.

Hvorfor Studiedeals?

Internettet er fyldt med en masse nyttig information om alverdens emner. Dog mangler der gode sider på nettet, hvor studerende kan komme for at finde nyttig information, om emner som vedrører studielivet. Derfor har jeg valgt at lave Studiedeals, som er dedikerede til alle studerende. Vi vil gøre vores ypperste for at finde den gode studierabat eller det gode tilbud til dig.

Studiedeals vil løbende blive opdateret med nye indlæg, studierabatter og tilbud.