Animationsvideo skaber resultater

Egen virksomhed?

Flere og flere studerende begynder, så småt et lege med tanken om at blive selvstændig. Nogle vælger endda at starte op mens de er under uddannelse, og det er bestemt en rigtig god idé. Når du er under uddannelse og stadig er ung, har du ikke de store forpligtigelse og kan derfor bedre løbe den risiko, som kan være forbundet med opstart af egen virksomhed. Når du senere i livet bliver etableret med eventuelt hus og børn, så løber du ikke bare risiko på dine egne vegne, men hele familiens, hvis du vælger at starte virksomhed op. Derfor er det klart at anbefale at starte virksomhedsdriften i en tidlig alder. Er du under 18 år kan du få dine forældre til at hjælpe dig med at stifte din virksomhed, da du ikke selv kan stifte virksomheden juridisk.

Måske er du allerede i gang med at drive selvstændig virksomhed eller overvejer du det kraftigt? Hvis det er tilfældet, så vil jeg gerne præsentere dig for en mulighed, som du bør overveje – nemlig animationsvideoer.

Hvorfor få lavet en animationsvideo?

En af de ting som jeg har oplevet at mange virksomhedsejere kan bøvle med, uanset om de er unge iværksættere eller mere etableret, er at få virksomhedens idé og budskab kommunikeret effektivt og simpelt. Her kan en animationsvideo på 1 minut hjælpe dig med at få fortalt med lyd og animation, hvad din virksomhed gør ud på.

3 gode grunde til at du bør få lavet en animationsvideo til din virksomhed:

  • Fastholdelse
  • Højere konverteringsgrad
  • Klart budskab

Det forholder sig desværre sådan, at hvis den besøgende på din hjemmeside ikke forstår ganske hurtigt, hvad din forretning går ud på, så forlader de din hjemmeside uden at vende tilbage. Animationsvideoer fungerer super godt til at fastholde den besøgende på din hjemmeside. Jo bedre du er til at fastholde den besøgende på din hjemmeside jo bedre er chancen for at den besøgende vælger at købe det, som du netop tilbyder.

En højere konverteringsgrad vil sige, at du får flere besøgende til eksempelvis at foretage et køb på din hjemmeside. I og med at en animationsvideo kan bidrage til at forklare hvad din forretning går ud på, og hvorfor at den besøgende netop lige skal købe ved dig, så optimere du dine muligheder for at den besøgende vælger at ligge sine penge hos dig.

Er din ydelse eller dit produkt komplekst, så kan det være svært at afsætte. Folk køber generelt ikke noget, som de ikke kan forstå, derfor er det vigtigt at den besøgende forstår hvad din forretning går ud på.

En animationsvideo behøves nødvendigvis ikke kan at bruges til at forklare hvad din virksomhed laver, men kan også bruges til at præsentere et nyt produkt eller bare general reklame. Mulighederne er mange, det handler bare om at være kreativ.


Udgivet

i

af

Tags: