Hvordan kan du, som studerende, tjene penge på online spil

Beskyt dine vigtige noter og din computer fra at blive ramt af virus

De fleste mennesker er i dag online på et eller andet tidspunkt på dagen. Uanset om det er på skolebænken, på arbejdet, i forbindelse med gaming eller når der skal betales regninger eller kommunikeres med venner og familie. Alting foregår online. Men i dag er det desværre også blevet realiteten, at det er blevet meget nemmere for hackere at bryde igennem til andres computer, så computervirusser kan hvirvle rundt og ødelægge computerens indhold.

Derfor bør man som det første investere i et godt antivirusprogram, der kan beskytte ens computer mod diverse virusser. Hvis din computer rammes af en virus betyder det, at et lille ondsindet softwareprogram spreder sig rundt på din computer. Programmet kan så ødelægge alt indholdet, og i værste fald kan den slette det helt fra computeren.

Det er præcis dette mareridt, du skal beskytte dig selv mod.

Norton beskytter din computer fra diverse computervirusser

Der er ingen tvivl om, at man som studerende bør passe rigtig godt på sin computer, således at diverse vigtige noter og skoleopgaver ikke går tabt. Derfor bør du altid anskaffe dig et rigtig godt antivirusprogram, så du ikke skal være bekymret for at blive ramt af en slem computervirus, der i værste tilfælde ender med at ødelægge hele din computer.

Du kan med fordel købe Norton, som er et rigtig godt program til at mod virusser og malware. Norton er en meget populær leverandør af antivirusprogrammer, der beskytter din computer fra at blive ramt af diverse virusser og malware. Udover at yde en fantastisk beskyttelse af din computer, har Norton nemlig et meget brugervenligt interface, der gør, at antivirusprogrammet er utrolig let at anvende.

Du kan købe Norton antivirusprogrammer lige her og allerede i dag sørge for, at din computer er topbeskyttet mod udefrakommende virusser. På den måde sikrer du også, at alt dit indhold på computeren er godt beskyttet, og du behøver ikke bekymre dig om, at det bliver ødelagt på grund af en skadelig computervirus.

Husk at bruge dit antivirusprogram, når det installeret

Du bør altid lytte til advarslerne og meddelelserne fra dit installerede antivirusprogram, ellers har det ingen effekt. Tag dig tid til at læse programmets meddelelser, når du fx er ved at downloade fra internettet eller åbner nye filer. Derudover er det også vigtigt at handle, hvis programmet har kørt en scanning og kommer med en advarsel. Gør du ikke disse ting og lader være med at bruge dit antivirusprogram, er det spildte penge. Du risikerer at blive ramt af en virus, som alligevel ender med at ødelægge din computer.

Derudover er der andre gode huskeregler. Det er blandt andet en god idé aldrig at downloade filer eller programmer fra sider på internettet, som du ikke kender. Lad også være med at åbne mærkelige og ukendte filer, som du modtager på e-mail, da de nemt kan indeholde en virus.

Kort sagt bør du investere i et godt antivirusprogram og herefter er det vigtigt, at du husker at anvende det.


Udgivet

i

af

Tags: