bitcoin wallet

Bitcoin-wallets; har du dine bitcoin et sikkert sted?

Mange har i dag bitcoins, efter bitcoins kursen er steget til vejrs. Hvis du er en af de mange unge, som er hoppet med på bølgen, bør du overveje sikker opbevaring? En sikker bitcoin wallet er en vigtig ting at have, når man vandrer rundt i krypto-verdenen. Nedeunder vil du blive præsenteret for, de forskellige wallets muligheder der er:

  • Online wallets
  • Hardware wallets
  • Mobile wallets
  • Desktop wallets
  • Paper wallets

Online Wallets:

I form af en online wallets, så har du mulighed for at kunne komme på din wallets over alt i verden, så længe du har adgang til internettet. Der findes mange online wallets, men GreenAddress er en af de større. Med GreenAddress har du også mulighed for at have som app, som kan logges på fra både IOS, Android og Pc.

Hardware wallets:

Med en hardware wallets er en fysisk enhed, som man kan have med sig over alt. De 2 største hardware wallets er Ledger Nano og Trezor. Begge hardware dækker alle ERC20 tokens, og er de sikreste wallets at have. Hvis hardwaren skulle være udsat for skade eller andet fejl, så kan man genskabe hardwaren, hvis man har husket at skrive sine sikkerhedskoder ned.

Mobile wallets:

Her findes der rigtig mange forskellige wallets til mobilerne og specielt, hvis du har en android telefon. Men de 2 som går igen for både IOS og Android er; Breadwallets og Airbitz. Breadwallets er speciel god til folk, som er lige startet med at investere i Bitcoin, da den er nem at navigere sig rundt på.

Desktop wallets:

Der er både steder, hvor du kan samle det hele sammen, ligesom Armory, men der findes også wallets for hver enkelt coin. Mange af de store coins tilbyder igennem deres hjemmeside, at man kan hente en desktop wallet.

Paper wallets:

Paper wallets er old school metoden med bitcoin-wallets. Her er dine private sikkerhedsnøgler printet ud på et lap papir. Den eneste ulempe ved dette er, at du skal printe ny sikkerhedsnøgle ud, hver gang du sender penge. Ulempen for at vælge paper wallets er også, at den kan gå tabt.

Hvis du vil læse mere om bitcoins wallets, så besøg: Bitcoins-wallets.dk


Udgivet

i

af

Tags: