Dette kan du gøre for at spare penge, når du er studerende

Bliv dus med et kassesystem i dit studiejob

Der er masser af unge mennesker, der har et studiejob i et supermarked eller i en anden form for butik. Der er løbende brug for nye kræfter til at håndtere kassebetjening, og derfor er der mange unge mennesker, der får en god erfaring på arbejdsmarkedet og måske blod på tanden i forhold til senere karrierevalg.

Det moderne kassesystem

Et moderne kassesystem er en hel del mere avanceret end tidligere tiders kasseapparater. Selv om det hele fungerer digitalt, og de enkelte dele snakker sammen, så er der alligevel en del at holde styr på for en ung kassebetjener.

Sådan et system består af flere dele, som tilsammen udgør et samlet kassesystem. Følgende skal korrespondere med hinanden:

  • En kortlæser
  • En stregkodescanner
  • En pengeskuffe
  • En bonprinter med papir
  • Et kundedisplay

Man skal ikke underkende det arbejde, det er at holde styr på alle de dele. Selv om elektronikken arbejder stabilt og overordnet, så skal den unge medarbejder alligevel oplæres grundigt i, hvordan han eller hun skal håndtere de mange elementer – ud over at kunden også skal serviceres.

Find det rette kassesystem

Når en given virksomhed skal anskaffe sig et nyt kassesystem, så er det vigtigt, at dette system matcher den type butik og den størrelse butik, som det drejer sig om. I den forbindelse kan det være en glimrende idé at kontakte firmaet, Delfi, som meget gerne vil være firmaet behjælpelig i forbindelse med valget af det helt rigtige kassesystem til netop jeres butik.

Du kan sagtens få et helt skræddersyet system, som tager hensyn til de særlige forhold, der gør sig gældende for jer. På den måde kan I få det kassesystem, som passer allerbedst til jeres behov.

I den forbindelse kan I også blive præsenteret for det nyeste inden for udviklingen af fremtidens kassesystemer. Vil I gerne være på forkant med udviklingen, så kan I få god og kompetent vejledning i forhold til det.

Et studiejob med gode fremtidsmuligheder i

De fleste studerende har brug for at tjene nogle penge. Det betyder, at de må finde et job, som kan kombineres med at passe et studium. Et af de mest populære af den slags er netop inden for handel. Det skyldes blandt andet, at der er stort behov for arbejdskraft, at der er brug for medarbejdere til at dække mange vagter i løbet af døgnet og at der også skal rekrutteres fremtidige medarbejdere.

Skulle du være så heldig at få et job, hvor du skal lære at forstår og betjene et kassesystem, som kan være mere eller mindre avanceret, så vil du som sidegevinst også blive godt oplært i den side af jobbet.

Den oplæring er god at have i forbindelse med dit nuværende studiejob, men du kan også få brug for at trække på de erfaringer i et senere jobforløb. Ud over at give dig en lønindtægt så vil et job således kunne give dig nogle erfaringer, som du kan trække på senere i dit arbejdsliv. Det gælder også, hvis du er ansat inden for handel.


Udgivet

i

af

Tags: