Guide: Sådan indretter du et moderne og praktisk værelse

Brug internettet og kom gnidningsfrit igennem gymnasiet

Er du lige startet i gymnasiet eller er du i gang med dit sidste år? Uanset hvad, så har du nok allerede bemærket, at gymnasie afleveringerne fylder en stor del af pensummet i gymnasiet. I gennemsnit bliver der afleveret 50 afleveringer om året, hvilket svarer til cirka en aflevering om ugen. I det store billede bliver der hvert år afleveret over 7.000.000 afleveringer om året på de danske gymnasier.

 

Ud af de 7 millioner gange der bliver lavet afleveringer, er der en stor gruppe af unge der dagligt kæmper med at færdiggøre deres analyse, matematikopgave eller biologi rapport. Og det er her at hjælpeværktøjer som Inspo kommer ind i billedet. Inspo er et smart gymnasieværktøj der har til formål at hjælpe gymnasieelever med at gennemføre den aflevering de kæmper med.

Der findes et par forskellige hjælpeværktøjer i Danmark, hvor du kan få hjælp til din aflevering, men Inspo er en af de mest brugervenlige, største og billigste på markedet.

Besøg analyse & opgave hjemmesiden her.

Man kan sammenligne Inspo med et kæmpe bibliotek, hvor bøgerne er skiftet ud med gamle opgaver, der allerede har fået en karakter. Nu tænker du måske: Hvad skal jeg bruge en gammel færdiglavet opgave til?

Inspiration.

Hvert år genbruger gymnasielærerne deres gamle elevopgaver, derfor kan en analyse om den grimme ælling fra 2010 stadig bruges i dag. Du kan selvfølgelig ikke kopiere hele opgaven, da du vil blive taget i snyd/plagiat. Men ved at se en tidligere aflevering, kan du få en bedre forståelse for, hvordan du bør opbygge opgaven, samt hvordan sproget er.

Ved alle opgaverne på Inspo kan du se, hvilken karakter som opgaven har. På den måde kan du hurtig få en ide om, hvilket niveau du skal op på, for at score et 10 tal hos læreren.

Inspo er gratis i mod at du selv bidrager med en færdiglavet opgave. På den måde bidrager du til fælleskabet og den næste generation af gymnasieelever. Når du uploader en opgave til deres system, vil du nemt og hurtigt få adgang til en af deres mange tusinde opgaver.


Udgivet

i

af

Tags: