Sådan får du Just Eat rabatkode

Beskyt din iPhone

Den rigtige beskyttelse til din telefon

Som studerende kan pengene godt være små. Derfor gælder det om at passe godt på din telefon, så du ikke behøver at betale til dyre reparationer eller i værste tilfælde en ny telefon.

Har du planer om at sælge din telefon senere, når den nye iPhone 8 kommer, så kan du naturligvis få mere for den, hvis den er i god stand.

Der er flere metoder til at beskytte din telefon:

  • Cover til din Iphone
  • Lædertaske
  • Beskyttelsesglas

Vil du være på den sikre side er det en god idé både at få et iPhone cover og beskyttelsesglas.

Cover til iPhone 6

Er du indehaver af en iPhone 6, så skal du naturligvis søge efter cover til iPhone 6. Priserne på iPhone covers kan variere en del, men det kan sagtens lade sig gøre at finde et billigt cover til 40-50,- kr.

Prisen på et iPhone 6 cover afhænger meget af design og materialevalg.

Er du interesseret i et lædercover, så er prisen naturligvis en smule højere end, hvis du vælger et cover i plast.

Det er også muligt at få et iPhone 6 cover i silikone. Udover at det beskytter din telefon, så giver det også en rar fornemmelse, når du har telefonen i hånden.

Du kan også vælge at købe et etui. Fordelen ved et etui er et din telefon er fuldstændig beskyttet. Ulempen er at det tager længere tid, når du skal bruge din telefon, da du skal have den ud af etuiet først.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til valg af cover til din iPhone. Det handler i høj grad om din smag og præferencer. Derudover bør du også overveje, hvor godt du ønsker at beskytte til telefon.

Cover til iPhone 7

Er du med helt fremme i feltet med en iPhone 7, så skal du naturligvis købe et cover til iPhone 7.

Det er vigtigt at pointerer, at covers ikke er universelle. Det vil sige at du skal købe et cover, etui eller lædertaske som passer præcist til den model du har.

Størrelserne på de forskellige iPhones varierer. Tager du ikke højde for dette, vil du risikerer at ende med noget mobiltilbehør, som ikke passer til din telefon.

Covers til iPhone 7 fåes ligesom ved iPhone 6 i forskellige designs og materialer. Igen er det en smagssag, hvad du foretrækker.

Hvis du er i tvivl om, hvad der vil beskytte din Iphone mest muligt, så forhør dig hos din forhandler.


Udgivet

i

af

Tags: