De bedste tilbud for en studerende på Black Friday

Vi tager et kig på nogle af de tilbud, du som studerende kan finde, når der er Black Friday fredag den 29. november 2019. Black Friday er dagen, hvor du kan finde nogle af de bedste tilbud hele året. Det gælder både i fysiske butikker og i webshops. Men hvis du er studerende, hvilke ting skal du så holde øje med? Det giver vi dig svaret på her.

Mac på tilbud

Du kan finde en Mac, der er på tilbud. Og i nogle tilfælde kan du spare helt op til 30 %. Det er altså en besparelse, der vil noget, når man tænker på, at det ikke er særlig ofte, at de er på tilbud. Hvis du finder en Mac, der er 30 % billigere end vanligt, så kan du spare helt op til 2500 kroner på den populære computer. Læs mere på fridayblack.dk.

 

iPhone på tilbud

Du kan selvfølgelig også finde en god og lækker iPhone på tilbud. Det vil gøre livet nemmere for dig med en god og ordentlig mobil, hvis du – ligesom mange andre unge – har en telefon, hvor skærmen er ødelagt. Det betyder, at du kan stå med en god og lækker telefon inden for kort tid, når Black Friday er over os. Du kan for det meste købe en iPhone på tilbud – nogle steder med rigtig gode priser i forhold til normalprisen. Tilbuddet varierer fra sted til sted, men du kan godt forvente op mod 30-40 % rabat på en iPhone – det betyder dog ikke, at det er den nyeste udgave af iPhonen, der har så nedsat en pris.

 

Køb lækkert tøj til billige penge

Der er selvfølgelig også masser af tøj, som du kan købe på nettet eller i forretningerne til gode penge. Det er en mulighed, du kan nyde godt af, hvis du føler, at du mangler lidt lækkert tøj. Fortvivl ej, for det er muligt, når Black Friday er over os. Der er så mange tøjforretninger, der tager Black Friday seriøst – det værende både kvindetøjsforretninger og mandetøjsforretninger. Du kan finde stort set alting på tilbud – det er dog ikke sikkert, at du finder lige dit drømmetøj på tilbud til en fantastisk pris.

 

Gør indretningen lidt mere lækker

Du kan finde gode og fine tilbud på indretning, som gør, at du kan indrette din bolig på flottest mulig vis. Det vil være noget af et fund, du gør dig, hvis du eksempelvis finder noget fra de dyreste mærker til priser, hvor alle kan være med. Det kan langt hen ad vejen blive en realitet, når du er i gang med at finde de rigtige møbler på Black Friday. Der er mange, der har gode tilbud klar, når det er Black Friday, så hvorfor vente, når du kan slå til med det samme på Black Friday? Du kan finde alt til indretningen – borde, stole, fjernsyn, malerier, lamper, køkkenborde med videre. Hvis du eksempelvis flytter den 1. december 2019, er du heldig, fordi Black Friday er tæt på.


Udgivet

i

af

Tags: