De gode tilbud findes på internettet

Livet som studerende er for langt de fleste ikke en økonomisk dans på roser. For mange studerende kan det i perioder være nødvendigt at tænke rationelt og alternativt for at få det månedlige rådighedsbeløb til at dække alle påkrævede udgifter. Yderligere bliver organiseringen af privatøkonomien for alvor presset, hvis bankkontoen skal have rum til alle udgifter og samtidig også have luft nok til sjov og ballade.

Hvis økonomien skal indeholde plads til både nødvendighederne såvel som leg, er det belejligt at undersøge sine muligheder for at spare penge på de ting, man ikke kan undvære. For der er penge at spare, hvis man blot tager sig tiden til at kigge godt efter og handler bevidst. Internettet er nemlig fyldt med initiativer, der gør din hverdag mere budgetvenlig.

 

Køb dagligvarer online

Der er masser af penge at spare på nettet; både fordi der er vilde tilbud at finde, men også fordi internettet skaber et rum for kunden, hvor denne ikke skal impulskøbe, men derimod handle overvejet og vælge de produkter, der egentlig er nødvendige.

Ét af de budgetposter, hvor danskeren forbruger, og alligevel smider ud, er madposten. Det er essentielt for et velfungerende madbudget, at det er planlagt på forhånd. Når du handler online, bliver det lettere at følge en madplan, da du let kan klikke dig frem til de varer, du har brug for – frem for at skulle lede forvirret efter dem i et supermarked, hvor du undervejs vil blive fristet til at have hundrede andre unødvendigheder med hjem i kurven.

 

Vælg det tidløse udtryk

Hvis der skal være penge på kontoen helt frem til sidste dag i måneden, er det en fordel, at du ikke skal købe ny garderobe hver sæson. En tidløs garderobe, der holder sæson efter sæson, sikrer, at du ikke skal punge ud for at klæde dig på hver gang, sæsonen skifter.

Tendenser er flygtige, hvorimod klassiske snit og gode materialer holder hvert år. Denim-jakker, suit-pants og cowboybukser, der sidder ordentligt, vil ikke gå af mode de næste mange år – og er derfor en langtidsinvestering, der garanterer, at der vil blive sparet penge på tøjbudgettet lang tid frem.

 

Find den bedste i test

Magasiner, aviser såvel som private personer skriver tests af alt lige fra daglig- til hvidevarer og interiør. De fleste produkter på markedet indgår i en test – et eller andet sted – og det er derfor nemt at gennemskue, om et givent produkt er det bedste ved blot at undersøge det online på få minutter.

Nogle ejendele bør være af gemen kvalitet, således at de holder længe og ikke volder problemer, når først pengene er spenderet. Klapvogne, senge og mobilabonnementer er blandt de indkøb, hvor du, som potentiel kunde, kan være helt sikker på, at der findes tests og sammenligningssider derude, der kan guide dig til det produkt, der bedst passer til dine behov.

 

Find spare-apps, der passer til din hverdag

Den teknologiske udvikling har givet mennesket en række værktøjer til at skabe en brugervenlig og forsimplet hverdag, hvor ting og gøremål, der før tog evigheder, nu blot kan ordnes ved få klik på telefonen eller computeren.

Én af de mest revolutionerende opfindelser er applikationerne til smartphones. Disse giver dig let adgang til en række muligheder – og en række tilbud. I dag findes der en række apps, såsom Too Good To Go, Tradono og GoMore, der på hver sin vis kan bidrage til at skabe en hverdag, hvor pengene rækker til alle behov.


Udgivet

i

af

Tags: