Tag en pause fra studierne med 15 minutters aktiviteter

Det skal du købe, når du lige er flyttet hjemmefra

Når du flytter hjemmefra, er der lige pludselig nogle ekstra ting, man skal tænke på at købe. Det er alle de ting, som ligesom altid bare har været derhjemme, fordi ens forældre altid har sørget for det. Når du er flyttet hjemmefra for første gang, skal du i stedet til at sørge for det. Som en hjælp har vi samlet et par ting, du skal huske at købe, når du er flyttet hjemmefra. Vi har samlet alt fra gode eltandbørste tests til en prissammenligning af internet.

Internet og router

Internet er ikke bare noget, der hænger i væggene i ens nye lejlighed. For at få adgang til et wi-fi skal du selv ud og købe en router og sørge for at sætte det op med en internetudbyder. I dag er det næsten umuligt at overleve længe uden wi-fi og internet, så det er noget af det første, du skal undersøge. Du kan eventuelt sammenligne priser på internet, for det kan betale sig. Især når man lige er flyttet hjemmefra og måske skal overleve på en SU eller elevløn.

Husk hygiejnen

Opvaskesvampe, -børste, opvaskemiddel, vaskemiddel, støvsuger, klude, rengøringsmiddel, toiletbørste, toiletrens, vinduesrens, viskestykker, håndklæder og så videre. Hvis du har boet hjemme, har du måske nok været vant til at bruge alle disse ting, men ikke selv været ud og købe dem og brugt penge på dem. Rengøringsartikler kan være en ærgerlig udgift, men den er nødvendig, hvis du gerne vil have et rent hjem, som du kan byde gæster velkommen i.

 

Husk også at købe en tandbørste og andre artikler til din personlige hygiejne! Du kan se på en test af eltandbørster for at finde den eltandbørste, der er bedst til dig og dit budget. Selv om du ikke længere bor hjemme, så synes du garanteret stadig, det er dejligt at have styr på din personlige hygiejne og have et rent hjem. Derfor er det en god idé at købe alle rengøringsartiklerne med det samme, så har du dem. Ellers kan du finde flere test ligesom eltandbørste testen, der kan hjælpe dig med at finde de bedste produkter til en studie-venlig pris.

 

Fyld skabene med krydderier og andre madvarer til madlavningen

Den sidste ting, du højst sandsynlig skal ud og købe, er krydderier og madvarer, som du kan have i køkkenet til, når du skal bruge dem. Det kan tage noget tid at få opbygget et lager af madvarer og krydderier, men det kan være dyrt, hvis du skal ud og købe det hele med det samme. Derfor er det en god idé at købe det til, når du skal bruge det i en ret. Det tager længere tid, men det rammer ikke så hårdt, fordi købene bliver spredt ud.

 

Hvis du gerne vil være sikker på, at du altid har noget mad i skabene, så kan du købe langtidsholdbare madvarer så som ris, pasta og tomater på dåse. Så har du altid en nødløsning til mad, hvis alt andet har lukket.


Udgivet

i

af

Tags: