Dette kan du gøre for at spare penge, når du er studerende

Dette kan du gøre for at spare penge, når du er studerende

Så er den der igen: den sidste tid på måneden, hvor ens SU næsten allerede er brugt op. Det kan være så frustrerende, når man bare gerne vil have det sjovt og opleve en masse, men ens pengepung ikke rækker til det. Der er mange unge, der slet ikke har penge nok til både at kunne forsørge sig selv, hvis de ikke længere bor hjemme, og samtidig kunne bruge penge på det, de gerne vil.

Dette kan der heldigvis gøres noget ved, og hvis du gerne vil have noget inspiration til, hvad du kan gøre for at spare penge, så læs videre i artiklen!

Studierabatter, der batter

Når man er studerende, kan man få mange rabatter forskellige steder. Disse rabatter, som også kaldes studierabatter, kan give de unge studerende en mulighed for at opleve noget, de gerne vil, for ikke særlig mange penge.

Det er bare ofte sådan, at man ikke ved, hvilke butikker, der giver denne slags rabat, og så kan det være svært at kunne spare. Heldigvis findes der sider, der kan give dig information om, hvor du kan finde de forskellige steder, der benytter sig af denne rabat.

Hjælp andre studerende

Hvis du kender nogle butikker, der gør brug af rabattilbuddet, så kan du hjælpe andre studerende ved at skrive ind til nogle af disse sider. Måske kan de unge, der ser, hvad du har sendt ind, gøre gengæld ved også at skrive, hvis de kender nogen steder. På den måde kan alle gøre en god gerning ved at hjælpe hinanden!

Ville du ikke også blive glad for, hvis en kom og sagde til dig, hvor du kan bruge titlen som student som anledning til en god rabat?

Er skolegangen for stressende til at have job ved siden af?

Som en ung studerende kan det være svært både at holde skolegangen samtidig med, at man har et job. Der er mange, der tidligere har haft et arbejde, men skolen har gjort det for stressende for dem at have et arbejde samtidig med, at de passer skolen. Derfor er der mange, der føler, at de er nødt til at sige jobbet op. Dette påvirker naturligvis deres økonomi dårligt, fordi de ikke længere kan tjene penge til både at forsøge sig selv og have overskud til at bruge penge på noget, de gerne vil.

Tilmeld dig denne a kasse

Hvis du er en af disse personer, så kan du tilmelde dig denne 3f a kasse for at tjene lidt ekstra penge samtidig med, at du passer skolen. A kassen sørger nemlig for, at du får dagpenge til tiden, så du kan forsørge dig selv, selvom du ikke er på arbejdsmarkedet. Derudover giver de også andre fordele, såsom at du kan få vejledning hos dem og meget mere.

Har du fået svar på dine spørgsmål, og er interessen blevet vakt?

Har du fået svar på nogle af dine spørgsmål om, hvordan du kan finde ud af, hvilke butikker, der benytter sig af tilbuddene med studierabatten? Skynd dig at begynde at søge på forskellige sider, der kan hjælpe dig og give dig og andre studerende information til, hvor I finder de forskellige butikker.

Jo hurtigere, du begynder at se efter tilbuddene, jo hurtigere kan du få ideer til, hvor du kan spare en masse penge og samtidig få nogle gode oplevelser!


Udgivet

i

af

Tags: