mink og pelse

Du finder Danmarks flotteste og eksklusive pelse hos Kløve & Lønberg

På Jægersborg Allé i Charlottenlund finder du Danmarks flotteste minkpelse, og i allerhøjeste kvalitet. Hos Kløve & Lønberg kan du ikke undgå at blive forelsket i en af deres mange forskellige pelse. Udvalget et stort, og det er her at du både kan få de bedste minkpelse eller pelse til markedets bedste priser, i forhold til den høje kvalitet. Kvalitet koster penge, men ikke ret meget mere end dårlige varianter, der er produceret med en ringere pelskvalitet, eller med fabrikssyninger, som ikke holder til ret meget.

Kvalitet er et varemærke hos Kløve & Lønberg

Når Kløve & Lønberg skal vælge mink og pelse ud til deres flotte og unikke sortiment, så er de meget omhyggelige. De ved, hvad du forventer dig af en lækker minkpels eller pels, og at du gerne vil sikre dig, at den for det første er ægte, og at du kan have den i mange år, uanset hvor meget du bruger den. Det kræver de bedste pelse på markedet, og de kommer fra danske producenter, som leverer til Kopenhagen Fur. Det alene er et kæmpe kvalitetsstempel.

Avlere og forarbejdning

Kvaliteten af minkpels eller pels afhænger af rigtig mange faktorer,, som du også kan læse om på denne artikel “Mink og pelse på Abrakadabraaalborg.dk” og det starter ved for eksempel minkavleren. Det skal være den helt rigtige art, med den bedste stamtavle, og så skal minkene have den allerbedste opvækst som muligt. Det vil sige at for eksempel pladsforhold, foder og pleje er meget vigtige parametre for at man kan producere den bedste pels kvalitet. Efterfølgende handler det om at skindet bliver behandlet på den helt rigtige måde, og det er en meget tidskrævende proces, men den er især vigtig i forhold til buntmagerens videre arbejde. Skindet skal tilskæres og det skal sys, og her er det meget vigtigt, at det bliver gjort perfekt, så du som kunde kan være sikker på, at din minkpels eller pels vil holde i mange år fremover.

Lang holdbarhed

Hos Kløve & Lønberg går de ikke på kompromis med noget som helst. Her skal alt være i orden, og derfor er du også garanteret minkpelse og pelse, som er designet og fremstillet på den bedste måde, i forhold til den langvarige proces fra skind til overtøj, i form af smukke og bløde minkpelse eller pelse. Hvis du handler din pels her, så vil du, hvis du selv passer på din pels, kunne have din pels i rigtig mange år, og hvis du køber den bedste kvalitet, så vil værdien af pelsen ikke falde ret meget i løbet af årene. Holdbarheden hos de bedste minkpelse og pelse er rigtig mange.

Husk at du skal opbevare din pels i mørke og et køligt sted, og at du ikke må børste eller rense den selv.


Udgivet

i

af

Tags: