Hypnose uddannelse

En anderledes uddannelse

Refleksion – vejen til det rigtige valg

Det kan være vanskeligt at finde frem til hvilken uddannelse man skal vælge. Mange står med den problematik, efter at huen er kommet på hovedet, og kan sige farvel til 3 år på gymnasiet. Mange vælger derfor at tage et såkaldt fjumreår, hvor de kan rejse, slappe af, opleve og eventuelt arbejde en smule samtidigt. Det er en god idé at reflektere over hvilken uddannelse, som er den rigtige for dig. Specielt efter som der på nuværende tidspunkt, er et uddannelsesloft at tage højde for. Du har ikke på samme måde som tidligere muligheden for at vælge om, når du først har afsluttet en bachelor f.eks. Så er muligheden forsvundet for at tage en ny bachelor, medmindre at du har tid til at vente 6 år.

Du får lige 3 hurtige anbefalinger som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige uddannelse:

  • Følg dit hjerte og intuition
  • Tænk ikke på penge
  • Hvad er dine styrker

Hypnose uddannelse

Du behøves ikke altid gå den gængse vej, som alle andre. Du må gerne tænke ud af boksen om der kan være en uddannelse, som du synes kan være super lærerig og udviklende for dig. Her er det en god idé, at du har dine interesser in mente. Det er bedst, hvis det er et område som du har passion for. Et eksempel på en anderledes uddannelse kan eksempelvis være en hypnose uddannelse. En hypnose uddannelse er en anderledes uddannelse, som ligger vægt på en kobling mellem praksis og teori. Den kobling finder du nødvendigvis ikke på universitetet. Ikke at universitetet er nogen dårlig vej at gå 😉

Så synes du at hypnoseterapi er spændende, så kan det være en god mulighed for dig.

Du kan vælge at tage din uddannelse hos Hypnosehuset Danmark. Der er flere forskellige muligheder hvad angår din hypnose uddannelse.

Andre muligheder

Der er naturligvis mange forskellige muligheder, når det kommer til uddannelse. Det er også det, som gør det så svært at vælge. Derfor er det netop, så super vigtigt, at du ikke vælger uddannelse efter prestige og penge. Livet er for kort til at have et lorte job, som du hader hver dag. Du skal lave noget som du er passioneret omkring. Noget som giver dig glæde, mening og energi i hverdagen. Sørg for at drøft dine tanker med så mange som muligt. Det kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, at du får drøftet det godt igennem, og anskuet fra forskellige perspektiver.


Udgivet

i

af

Tags: