Få 10% studierabat hos ASOS

Få 10% studierabat hos ASOS

Efter en skøn tid i gymnasiet er det tid til at fejre, at eksaminerne er overstået, at gymnasietiden er slut og ganske enkelt, at man endelig er blevet student. Du har helt sikkert glædet dig til studentertiden, lige siden du startede i 1.G på gymnasiet.

Men med studentertiden kommer der mange udgifter. Man skal have tøj til dimension, til dagen man bliver student, til sit studentergilde, til studenterkørsel og så videre. Du skal samtidig holde et brag af en fest. Vi vil guide dig i, hvordan du kan få en fantastisk og billig studentertid.

Find det rette outfit

Studenterugen byder på mange outfits til de forskellige begivenheder. Der skal findes et outfit til både studentergilde, dimension, studenterkørsel og din sidste studentereksamen. Der er mange måder at sammensætte et outfit og vælge et outfit til studenterugen. Nogle vælger at gå med de klassiske hvide farver, som går til alle huer. Nogle vælger at repræsentere deres type studentereksamen gennem tøjet.

Det vil sige, at de blå studenter går med blåt tøj, og de røde studenter går med rødt tøj. Nogle kombinerer både de hvide nuancer og den blå eller røde farve. Der er dog ingen regler eller normer for, hvilket tøj man skal gå i. Det vigtigste er, at man føler sig tilpas og finder de rette outfit til ugen. Problemet for mange er ikke kun at finde de rette outfit, men også at få råd til dem alle sammen. Man bruger timer i fysiske butikker og mange timer på webshops for at finde de rette outfits til den rette pris.

På ASOS er der et utal af forskellige brands, som repræsenterer samtlige stilarter samt prisklasser. Men hvorfor vælge ASOS fremfor andre brede webshops? Det smarte er, at man kan få 10% studierabat hos ASOS. Hvis man køber samtlige outfits her og tilføjer sin individuelle rabatkode på 10%, får man 10% på hele ordren. På den måde kan man ende med at spare en hel del på sine studenteroutfits.

Brug dette link til at opnå din studierabat hos ASOS.

Hold det perfekte studentergilde

Når de forskellige outfits er på plads, er det tid til at arrangere et brag af et studentergilde. En fest med din familie, dine bedste venner og en fest som kun har dig i fokus. Der er mange måder at holde et studentergilde på og mange forskellige steder at vælge imellem. Det er altid en god idé at leje et telt til dit studentergilde. Det er utroligt populært, fordi vejret ofte er skønt og derfor indbyder til en fantastisk teltfest – lej telt til studentergilde online.

Der er mange fordele ved at holde sit studentergilde i et festtelt. Først og fremmest kan man også benytte teltet til studenterkørsel, hvor klassen kommer på besøg til hurtig mad og drikke. Derudover er et studentergilde ofte en fest, hvor man ønsker en mindre formel stemning og mulighed for, at andre studentervenner kan komme og gå. En teltfest byder derudover på mulighed for lækker grillmad, helstegt pattegris eller lækker buffet, hvis det er det, man har lyst til. Du kan forme festen, nøjagtig som du har lyst til.


Udgivet

i

af

Tags: