Få bedre råd til det sjove studieliv

Det kan være hårdt at være studerende, og det gælder særligt, hvis man kigger på økonomien. For sommetider føles det måske bare ikke rigtigt som om, at der er råd til ret meget, og man tænker på, hvordan man mon kan gøre studielivet lidt sjovere. Pengene kommer sikkert igen senere hen, når man har fået et arbejde.

Derfor vælger mange at kigge efter muligheder for at få flere penge på lommen end deres SU, som selvfølgelig er en god hjælp, men som ikke rækker ret langt ud over huslejen og de andre faste udgifter. Derfor er der som udgangspunkt et par måder, man kan få flere penge på.

Et billigt lån

Hvis man vælger at tage et billigt lån, vil man være sikker på, at man hurtigt har penge på lommen. Det er naturligvis behageligt, at man hurtigt kan få råd til nogle af de ting, man har ønsket sig, men selvfølgelig skal man også sørge for at bruge sine penge med omhu. Nogle vil mene, at det er lidt forhastet at tage et af disse billige lån, men der kan faktisk være mange økonomiske fordele ved dem.

Først og fremmest er det billigt at tage, hvorfor man ikke mister en masse på det. For det andet er det vigtigt at nævne, at man som studerende selvfølgelig ikke har så mange penge, som når man har en indtægt fra et fast arbejde senere hen. Derfor er det nok netop som studerende, at man kan have allermest brug for denne økonomiske støtte, hvis man skal se rationelt på det.

Et studiejob

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage et studiejob, hvilket mange også vælger. Det gælder særligt, hvis man ikke føler, at man er vildt presset med bøgerne, og at man derfor godt kan tage nogle timer ud om ugen for at tjene nogle penge. Det er samtidig en rigtig god måde at møde nye mennesker på, og man får formentlig også et netværk herigennem.

Der er altså med andre ord også en masse fordele ved at tage et studiejob, og det er da også noget, nogle kombinerer med føromtalte lån, fordi det er en fast indtægt kontra en hurtig indtægt.

Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at man også bare kan vælge at spare mere på sine penge. Det er den helt oplagte måde at få flere penge mellem hænderne, men det er nok også knap så sjovt.


Udgivet

i

af

Tags: