Sådan sparer du penge på elektronik som studerende

Få lektiehjælp til dit barn

Har dit barn brug for lidt ekstra hjælp til lektierne? Lektiehjælpen fra gotutor.dk bliver tilpasset helt unikt til dit barn, så barnet får den bedste oplevelse. Det skal nemlig være sjovt at lære, og det sørger underviserne bestemt for. De bliver mere end bare undervisere for dit barn. De bliver en slags mentor, som faktisk næsten går hen og bliver en uundværlig støtte. Det bedste af det hele er, at det er utroligt billigt.

Hvad går lektiehjælpen ud på?

Lektiehjælpen hos GoTutor kan foregå på flere niveauer. Det vil sige både til folkeskoleelever og gymnasieelever. Èn af de vigtigste mål for GoTutor er, at det er sjovt for barnet at gå i skole. Det er desværre ikke altid tilfældet, hvis barnet ikke kan følge med i nogle af fagene. Så bliver det ikke længere en god oplevelse at komme op i skolen, fordi man ved, at man måske ikke kan følge lige så godt med, som de andre elever. Her kommer lektiehjælpen ind i billedet, da det kan være med til at styrke barnets faglighed. Det vil i sidste ende skabe en meget større trivsel for barnet, da der er en bekymring mindre.

Når man ved, at man kan følge lige så godt med, som de andre elever, bliver det meget nemmere at holde motivationen oppe i de kedelige matematiktimer eller svære engelsktimer. Sammen med jer, forældre, finder GoTutor et forløb, som passer bedst til barnet. Det er nemlig vigtigt, at barnet får skoleglæden tilbage. GoTutor kan hjælpe på alle niveauer af folkeskolen. Man kan altså få lektiehjælp til barnet, der lige er startet i skolen og har svært ved at følge med. Man kan også få lektiehjælp til barnet, der går i 9. klasse og snart skal til afgangseksamen.     

Gode priser på lektiehjælp hos GoTutor

GoTutor er stolte af at kunne tilbyde gode priser på lektiehjælp i samarbejde med Egmont Fonden. Der holdes en ganske simpel pris, så fokus kan forblive på at forberede den bedste undervisning til dit barn. Det betyder, at man enten kan købe pakken, hvor man betaler en bestemt pris per time. Denne pris er 299 kr per time. Med denne pakke betaler du kun for de timer, som du bruger. Der er ingen gebyrer, og der er mulighed for flere fag og undervisere. En anden mulighed er en betaling på 1495 kr hver måned. Her er heller ingen skjulte gebyrer eller oprettelsesgebyrer.     


Udgivet

i

af

Tags: