Få studierabatter i Danmark via Tripii.dk

Få studierabatter i Danmark via Tripii.dk

Som studerende kender du alt til stramme budgetter og økonomiske puslespil. Det er langt fra kun i forbindelse med studiestart, at kontoen kan være i bund. Foruden betaling af husleje, transport og mad er der løbende brug for nye fagbøger, studiematerialer og elektronik, så du kan gennemføre alle semestre og eksamener.

Studierabatter er den mest effektive måde at spare penge på, når der er brug for at få SU’en til at række længst mulig hver måned.

Herunder kan du læse mere om, hvordan Tripii.dk kan blive kilden til, at du får råd til både studiebøger, fester, tøj og god mad hver måned.  

Få råd til den ønskede studietur – til dig som lærer

En studietur byder på læring, socialt samvær og nye indtryk. Det har kæmpe betydning for skoleklassen, efterskoleklassen og gymnasieklassen at kunne tage sammen afsted på oplevelser enten herhjemme eller i udlandet.

Uanset om destinationen er i Danmark, Rom eller Portugal kan studieturen blive en stor udgift i klassekassen. For mange elever kan det betyde, at de skal bruge ekstra tid på studiejobbet for at kunne få råd til at tage med på turen. Mængden af tid, der skal bruges ekstra på jobbet, kan gå udover fritidsinteresser, lektier og studieforberedelse.

Der er mulighed for at sammensætte den perfekte studietur eller klasseudflugt, når du som lærer gør brug af Tripii.dk. Det er en app, der giver store rabatter på udflugter og rejser nationalt og internationalt.

Fordelene ved at Bruge Tripii.dk – til dig som studerende

Som studerende er de fleste hverdage og weekender spækket med opgaver, praktiske gøremål, studiearbejde og socialt samvær. Det kan være en jungle at finde rabatkoder på nettet, da du skal søge specifikt efter dem og være kreativ med at opdage dem online.

Med Tripii er alle studierabatter samlet for dig. Du kan gå på opdagelse i den lange liste af rabatter, hvor du kan opnå nedsatte priser på alt fra oplevelser over mad til elektronik og tøj.

Du kommer til at spare en masse tid hver uge, når hele undersøgelsesarbejdet er gjort for dig.

Tripii er for alle og enhver, der er studerende.

Når du ser de mange webshops, der giver dig rabat, vil du opdage, hvor udbredt det er.

Få rabatter via Tripii og spar penge hver dag

Det kan ofte være et regnestykke at få de økonomiske ender til at mødes i slutningen af hver måned. Det er ikke kun frustrerende i forhold til mad og kost, det kan også tynge dig mentalt, at der ikke er råd til at købe det tilbehør, som kan gøre dit studieliv nemmere.

På nettet finder du en række forskellige webshops, der giver studierabatter på op til 40%. Alt, det kræver for at benytte sig af rabatordningerne, er, at du kan fremvise gyldigt studiekort i forbindelse med køb.

Tripii hjælper dig ikke kun med at gøre brug af attraktive rabatordninger på nettet.

Du får også gode råd og fifs til at spare penge i fysiske butikker. Det er ikke unormalt, at du kan få nedslag på tøj eller tilbehør, når du spørger om mulighed for at få rabat ved kassen.


Udgivet

i

af

Tags: