Fransa Tøj

Fransa tøj – tøjet til alle dine personligheder

Du kender det sikkert. Du vil gerne se godt ud, når du tager i skole, på fritidsjob og til fest. Hvad gør du? Fransa har løsningen.

Du vågner om morgenen og åbner dit klædeskab, og du bliver straks nedtrykt.

Hvorfor?

Skabet er fyldt med tøj, men på bøjlerne hænger sidste års mode. Vi skriver 2017, og hvad vil dine veninder ikke tænke, hvis går med tøj, der er so last season 😉 

Find din iPhone frem og skriv Fransa tøj på Google. Det tager så kort tid, men det redder din dag.

Fransa tøj – tøjet der tilfredsstiller alle dine behov

Når du kommer ind på Fransas hjemmeside, vil du nemlig opdage, at de har alt, hvad hjertet kan begære inden for tøj. Tøj til dig, der gerne vil være med på moden og  afprøve nye trends. Bluser, cardigans, kjoler, toppe osv. Fransa tøj kan tilfredsstille dine mange behov. På studiet, på fritidsjobbet, til shopping med veninderne, til fritiden og til festen. Fransa har outfits til det hele, og i de rigtige styles.

Tøj til overkommelige priser

Jamen, har jeg råd til det? tænker du sikkert. Ja, det har du. Fransas tøj er måske nok moderigtigt og trendigt, men de har tøj til overkommelige priser, som er til at komme i nærheden af – også for dig på SU.

Du har garanteret travlt i din hverdag, men det gør da ikke noget, at du ser godt ud, mens du har travlt, vel?

En del af noget større

Fransa er et tøjmærke, som er del af Fruens Hus En webshop og en fysisk butik,  som forhandler mange andre tøjmærker. Unika, B.young, Dranella og mange andre. Du kan let finde rundt i menuen til venstre. Her finder du også en tilbudsside – ikke dårligt, når du er på SU.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse, der passer dig bedst, kan du også finde en størrelsesguide, som kan vejlede dig, i forhold hvilken størrelse du bør vælge,

Vil du hellere besøge os offline, finder du os på Østergade 56, 5610 Assens.  

Uanset hvordan du vælger at besøge Fruens Hus, kan du være sikker på, at de altid går op i kvalitet, og at de bestræber sig på, at du skal føle dig tryg og godt tilpas, når du handler, Derfor er webshoppen e-handelsmærket, og du er naturligvis altid velkommen til at stille spørgsmål.


Udgivet

i

af

Tags: