Sådan får du Just Eat rabatkode

Fyld SU-tilværelsen med massevis af goder

Det er næppe i din tid som studerende, at du har allerflest penge mellem hænderne. Selvom budgettet ofte ikke er stort, mens du er under uddannelse, kan du dog sagtens gøre en række tiltag for at få flere penge til rådighed hver måned. Ofte handler det blot om at finde frem til gennem, hvilke metoder du kan spare samt få generelt få flere penge ind på kontoen hver måned. Herunder finder du tre gode råd til, hvordan du som studerende kan få råd til at fylde tilværelsen med goder.

 

Lån penge til det, du står og mangler

Der er mange veje hen mod at få flere penge på kontoen. En af dem er ved at tage et lån. Mange har ikke lyst til at gældsætte sig, men faktisk findes der en række fordelagtige måder at låne penge på, hvis du netop er studerende. De fleste lån til studerende er nemlig markant billigere at tage end mange andre typer lån, ligesom afbetalingen af disse lån også er skræddersyet til studerende.

 

online-lån.dk kan du finde forskellige lånetyper, og du kan låne akkurat det beløb, som du står og mangler. Her sammenlignes forskellige udbydere af lån, så du på en nem og hurtig måde kan finde frem til, hvilket lån der vil være det bedste for dig. Mange af disse låneudbydere tilbyder desuden lån særligt rettet mod studerende, hvor du kan få en aftale, der tilgodeser dig som studerende og din situation.

 

Undgå fejlkøb

Vi kommer alle til at gøre det en gang imellem. At købe noget, som vi bagefter fortryder, eller som det viser sig, at vi aldrig rigtig får brugt alligevel. Fejlkøb sker for os alle – og det kan være i forbindelse med alt fra nyt tøj til garderoben til større møbler eller interiør til hjemmet.

 

Fejlkøb kan være en stor udgift og kan have stor betydning for din økonomi – især hvis du bliver nødt til at gå ud og investere i en anden vare, nu hvor den første viste sig ikke at være den rigtige. En måde at undgå fejlkøb på er ved at læse forskellige tests af det produkt, som du er på udkig efter. På den måde har du nemlig, forud for dit køb, mulighed for at læse om andres vurdering af og erfaringer med det givne produkt. Og du slipper derved for at begå samme fejl, som andre før dig har gjort. Ved at købe det rigtige produkt i første forsøg kan der være gode penge at spare. Forbruger-test.dk har de samlet forbrugernes tests af diverse produkter.

 

Optimér din økonomiske situation

Mangler du generelle råd til, hvordan du optimerer din økonomiske situation, kan du finde inspiration på a-finans.dk. Her er både økonomiske råd, som kan være brugbare for alle og enhver, og råd, som henvender sig særligt til dig som studerende. Find blandt andet information om, hvordan du finder den a-kasse og fagforening, der økonomisk set giver bedst mening for dig, og gode råd til, hvordan du ansøger om legater, så du kan få dine ønsker om et studieophold i udlandet opfyldt. Listen er meget længere, og du vil sandsynligvis på denne side kunne finde masser af økonomiske tips og tricks, som du ikke før havde tænkt på.


Udgivet

i

af

Tags: