Hvilke er de bedste tips og tricks til rabatter for studerende som alle bør kende til?

Gode råd til at indrette den lille altan

Som studerende er du langt fra den eneste, der kan opleve pladsmangel. Både i din lejlighed og på altanen. Ejer du en altan, er du dog en af de heldige. Og det må du udnytte. En lille altan kan være svær at se meningen med. Men når du først har fået indrettet dig med funktionelle møbler, vil du bruge alverdens tid derude. Både i solskindstimerne og når solen er gået ned. Find her inspiration til, hvordan du får en smuk og indbydende altan – også med et SU-budget.

Tænk multifunktionelle møbler

Når du skal købe ind til din altan, bør du tænke multifunktionalitet. Når pladsen er knap, er et møbel med flere funktioner altafgørende. Du sparer en masse plads. Og vælger du et møbel, der kan klappes sammen, vil din altan altid se ryddelig ud. Ryddelighed er hemmelighederne bag et velfungerende rum af mindre størrelse. Derfor kan du med fordel tænke møbler med opbevaring.

Hvis du ved, hvad du præcis skal bruge din altan til, er multifunktionelle møbler måske unødvendige. Derfor kan du fint investere i enkelte havemøbler med et særligt udtryk. På den måde giver det også din altan kant og personlighed. Her finder du et udvalg af marguerit havemøbler, som kan gøre din altan hyggeligere. Det kan både være et havebord eller en bænk, som skal tjene sit formål om en indbydende altan. En bænk kunne du med fordel kombinere sammen med opbevaring.

Glem ikke blomster og planter

Ligesom i en have er blomster og planter et naturligt element. For at skabe mest hygge på den lille altan skal blomster og lignende indgå. For at skabe mere plads på gulvet kan du købe altankasser. Her kan du plante dine yndlingsblomster, eller du kan plante krydderurter, som du kan tage af indimellem. Så slipper du også for at skulle købe en ny krydderurteplante hver gang.

Hvis du ønsker flere planter, kan du overveje et rionet. Her kan du hænge forskellige blomster i forskellige krukker. Det giver et helt særligt indtryk og masser af hygge og udeliv. Forudsætningen for denne idé er, at du har en mur til rådighed. Alternativt kan du købe en stige, som du kan udsmykke med planer. Dette giver igen en særlig stemning. Er du ikke vild med altankasser, kan denne løsning sagtens stå alene på din lille altan.

Skru helt op for hyggen på altanen

Vil du gerne fyre helt op for hyggen på altanen, så placer forskellige tekstiler. Det kan være alt lige fra puder og plaids til gulvtæpper. På en mindre altan vil sådanne løsninger gøre en helt særlig forskel. Følelsen af at være tryg og bare hygge kommer helt naturlig.

Når sommeren indtræder, og du gerne vil nyde de lange sommeraftener, kan du sætte en lyskæde op. En lyskæde rundt i kanten på altanen giver hygge og sætter en stemning. Her kan du sidde sammen med dine bedste venner og nyde et glas rosé til langt ud på natten.

Uanset hvornår du skal bruge din altan, skal den være indbydende. Når du inddrager en masse tekstiler til din altan, vil den automatisk syne af hygge. Måske altanen vil blive dit fremtidige studiested, mens du nyder den danske sol.


Udgivet

i

af

Tags: