Bliv klar på jobsøgning med et gratis lynkursus i kompetencer

Gode tips og tilbud til den studerende iværksætter

Flere og flere bliver i dagens Danmark iværksættere, og det at man er studerende og har sin egen virksomhed ved siden af, er for mange ingen hindring. Mange ønsker at jagte deres drøm om at blive selvstændig, skabe deres eget, unikke produkt eller ydelse – og nogen ønsker at jagte millionerne.

Men iværksætteri er hårdt arbejde og det kræver store mængder knofedt og viljen til at lykkedes. Succes kommer ikke af sig selv. Derfor vil vi herunder komme med vores tips og tricks til dig, som er studerende og iværksætter på én gang.

Få styr på din online synlighed

Mange iværksættere får lavet en hjemmeside, således de kan synliggøre sig online. Dette er selvfølgelig yderst vigtigt og nødvendigt. Specielt hvis man har en webshop eller lignende, hvor alfa omega er online synlighed.

SEO et bredt emne, så det er ikke noget man får styr på og kan brillere i natten over ved at læse et par guides. Derfor outsourcer mange dette arbejde, og med stor fordel. Virksomheder som River Online er en af Danmarks specialister og hjælper dagligt flere hundrede kunder med at blive synlige, på flere fronter, og overhale konkurrenterne.

Ønsker du at fokusere på andre dele og grene af din virksomhed end lige SEO, så kan du med fordel få styr på din online synlighed med hjælp fra specialister. River Online er et af de mange firmaer, som støtter iværksætteri blandt de unge og er derfor også et af de steder hvor du kan få et tilbud på SEO.

Vi støtter og bakker op om iværksættere, og studerende som vil prøve kræfter af med seo, skal også have en chance for at få professionel hjælp.” Jesper Riber, Adm. Direktør, River Online

Gratis online tools og andet hjælp

Sørg for at benytte alt lige fra gode tools online, som er gratis til gratis iværksætterhjælp. Det kan altså være alt fra at lave mindre søgeordsanalyser via Google Keyword Planner eller Ubersuggest til at få gratis hjælp til dit iværksætteri og din virksomhed. Fx via Startvækst / Virk. Mange byer hjælper lokale iværksættere med alverdens hjælp go sparring, som fx Starkvækt.

Kom i gang med at netværke

Ønsker du succes, så er et stærk netværk og dygtige folk du kan sparre med enormt vigtigt. Afhængig af hvem du er, så kan det være svært at netværke og hvordan kommer man lige i gang?

Find passende forums til den niche og det marked du og din virksomhed bevæger dig i. Det kan være alt fra Facebook grupper til lukkede forums, hvor du roligt kan spørge løs med dine spørgsmål og få svar af de dygtigste i dit felt. Brug lidt tid på at finde de rette ”forums” – spørg løs og sørg for selv for at bidrage, så du stille og roligt kan bygge nogle relationer op og blive ramt af positiv karma.

Netværk er uundværligt og de rette personer i dit netværk kan være guld værd i alverdens situationer.


Udgivet

i

af

Tags: