Gør næste studiefest til et brag af en succes

Hvad end man skal holde en fest for sit studie eller måske en fest for resten af beboerne på kollegiet, så er det vigtigt at man finder et par indslag, som virkelig kan sætte gang i festen. Intet andet kan gøre dette end et par sjove og kreative selskabslege, hvor folk kan blive inddraget, og på den måde få sig en god oplevelse, som vil gøre at festen bliver husket fremover! Der er mange mulige lege man kan vælge at gøre brug af, og man kan enten vælge at lave en leg i starten af festen eller lade dem falde på forskellige tidspunkter hen over aftenen. Vi vil i denne artikel komme med et par forslag til det man kan lave. Hvis man har brug for flere ideer, så tag et kig på denne side her, hvor man kan finde et væld af forskellige ideer til sjove, hyggelige og endda pinlige indslag og selskabslege, som vil passe ind til alle slags fester. Og det vil især gøre sig godt, hvis man mangler inspiration til kollegiefesten!

En sjov leg til at få stemningen igang!

Hvis man er til en fest hvor folk skal placeres ved borde så er det en god og sjov ide at lave en leg ud af at få folk sat ved deres respektive border og pladser. En borddame leg er altid sjov og i øvrigt fungerer den som en perfekt icebreaker, som altid får gang i samtalen. Den er derfor perfekt til de arrangementer eller studiefester hvor gæsterne ikke kender alle på forhånd. Den er også rigtig god til at få blandet gæsterne, så folk kommer til at sidde ved siden af nye folk, som de ikke ville have sat sig ved eller kommet i snak med ellers. Denne borddame leg går ud på følgende:

Bed alle kvinder til festen om at aflevere deres ene sko, når de ankommer til festen. Disse sko placeres nu i en sort sæk. Nu skal de mandlige gæster række ned i posen og trække en sko. Nu går legen ud på, at man skal finde den kvinde, hvis sko man har taget fra posen. Når man har fundet den rigtige skal man sætte sig til bord i dette par. Som sagt er dette en anderledes leg, som altid kan sætte resten af eventet i det helt rigtige gear! 

Lav den velkendte stoleleg!

Når festen er igang er der flere selskabslege man kan lave. Et af de mere velkendte er den populære stoledans leg. Her skal man stille et antal stole i en rundkreds ud på midten af gulvet. Nu skal finde samme antal deltagere plus én ekstra. Man starter nu musikken og deltagerne skal nu danse rundt om stolene. Når musikken stoppes skal alle deltagere sætte sig på en stol. Deltageren, som dette ikke lykkes for er ude af legen, og nu startes næste runde.


Udgivet

i

af

Tags: