Dette kan du gøre for at spare penge, når du er studerende

Gør SU livet bedre med Studierabatter

Er du en hårdtarbejdende studerende? Så ved du også godt, at det ikke altid er nemt at få en behagelig hverdag til at hænge sammen med det budget, du har at råde over. Huslejen skal betales, regninger melder deres ankomst hver måned, mad skal på bordet tre eller flere gange om dagen, og du skal også forkæles engang imellem med nyt tøj og en tur på café eller restaurant. Det er dog sjældent, at der bliver plads til alle disse ting i hverdagen, når det hele står og hænger på din SU. Men faktisk behøver du ikke tage dig til takke med at undvære visse goder i ugens løb bare, fordi du er studerende. Hos Studentoffer.dk kan du få studierabatter online til forskellige webshops, du alligevel bruger. Her kan du blandt andet få studierabat på mærker som Lookfantastic, Spartoo, Australian Bodycare osv. Studierabat online er en glimrende måde at gøre dit SU-liv en smule bedre, så tilværelsen er lidt sødere. Er du lidt i tvivl om, hvilke områder studentoffer.dk dækker, så kommer her et overblik over tre ting, du kan få studierabat til via studentoffer.dk.

Studierabat tøj

Hvis du til tider kigger med et bedrøvet blik ind i klædeskabet og drømmer dig væk til et klædeskab fyldt med nyt og lækkert tøj, så kan studentoffer.dk måske hjælpe dig et stykke af vejen. Her finder du ganske fordelagtigt studierabat på flere førende tøj-sider. Kataloget rummer blandt andet Asos, Nelly og NA-KD for bare at nævne nogle få. Med sider som disse inde i folden, så er det næsten garanteret, at du kan finde noget lækkert til dit klædeskab.

Kom i gang med studierabatter på sport

Foruden de essentielle klæder til hverdag, hjemme-stunder og fest, så er der en anden post på beklædningsfronten, der også kan siges at udgøre en væsentlig udgift. Hvis du er aktiv i din hverdag, så ved du at diverse sportsudstyr hurtigt kan komme til at koste dig dyrt. Skal du ud og investere i nye løbesko, træningstøj eller andet udstyr, så kan det gavne at have nogle behjælpelige rabatprocenter med dig. Her kan Studentoffer blandt andet byde på rabat hos MM Sport, MyProtein og selveste Nike. 

Spis godt med studierabatter på restauranter

Engang imellem så har du også fortjent at afvige lidt fra den sparsommelige madplan og forkæle dig selv med et restaurantbesøg. Alt efter hvor du befinder dig i landet udbyder Studentoffer forskellige rabatter på diverse cafeer og restauranter i nærheden af dig. Så er der ingen undskyldning for ikke at invitere vennerne ud.


Udgivet

i

af

Tags: