Guide: Sådan får du råd til det hele som studerende

Er dit studiebudget også en smule stramt? Økonomien under studiet kan sætte en stopper for rigtig mange drømme, men igennem denne artikel vil du få et par gode råd til, hvordan du kan opnå nogle af dine drømme.
Det handler egentligt ikke om, hvad disse drømme specifikt går ud på, men herunder er der alligevel valgt at sætte ét meget almindelig drøm om – rejser. Du får altså gode råd til, hvordan du kan spare penge op til rejsen, og hvordan du kan spare penge på selve rejsen.

 

Transport – du kan undgå at købe en bil

Har du en bil, eller overvejer du at købe? Så findes der faktisk gode alternativer, hvis du er typen, der kun har brug for en bil i gang imellem. Hvis du undgår at eje en bil, slipper du nemlig for en masse omkostninger. Dette er den første måde, hvorpå du kan spare penge i budgettet, så der kan blive flere til ferien.
Du kan for eksempel tage offentlig transport, få billige lift, eller du kan lease en bil i en kortere periode, hvis det er nødvendigt. Hvis du vælger at lease, slipper du også for en masse bekymringer, og du kan være sikker på, at bilen altid er i tip top stand, hvis du vælger Volvo leasing.

 

Drømmer du om en ferie? Vælg all-inclusive

Når du har sparet op til ferien, findes der måder, hvorpå du kan få endnu mere for dine penge. Selvom ferier uden all-inclusive bliver mere og mere populære, så gælder dette ikke nødvendigvis for studerende.
Som studerende kan du faktisk spare en helt masse penge ved at vælge all-inclusive rejser, hvor du får mad, drikke og meget mere med i rejsens pris. Herudover kan du med fordel vælge nogle billigere destinationer, så du kan få mere drømmeferie for pengene.
Dette gælder også, hvis du drømmer om en rejse inden for et specifikt område. Du kan blandt andet finde all-inclusive golfrejser, hvor der bliver sørget for alle omkostninger, når du betaler for rejsen.

Få styr på golftøjet eller badebukserne inden ferien

Hvis du har booket en ferie til Alanya eller en golfrejse til Portugal, kan du med fordel få styr på ferietøjet hjemmefra. Dette kan du finde billigt hos nogle af de utallige webshops, hvor man ofte finder gode tilbud. Ligegyldigt hvad du ønsker at købe tøj til, kan du spare penge med en rabatkode til ASOS.
Det er dog ikke kun ferietøjet, du kan spare penge på. Selvom denne artikel handler om at spare penge som studerende, betyder det naturligvis ikke, at du aldrig må bruge penge på dig selv. Så hvis du går rundt og mangler noget lækkert tøj i hverdagen, en ny vinterjakke eller et par smarte sommershorts, kan du også udnytte de mange lækre rabatkoder, som man kan finde på nettet. Der er mange penge at spare, hvis blot man arbejder en smule for det.
Der er naturligvis også mange andre områder (udover transport, ferie og tøj), hvor du kan spare penge, det kræver bare, at du tænker dig lidt om og skærer ind til benet, hvis det er nødvendigt.


Udgivet

i

af

Tags: