Køb Bitcoins

Har du husket at købe dine Bitcoins?

Interesse for kryptovaluta.

Mange unge er begyndt at interessere sig for Bitcoin og altcoins. Nogle endda for Blockchain teknologien. Dog var året der gik hvor mange så Bitcoin for, at værende en god investering pga. dets stigning samt afkast. Hvor andre så en decentraliseret valuta, som man kan bruge på længere sigt. Men det viste sig i en undersøgelse, at i de danske communities for kryptovaluta, at der var flertal for, ”Jeg bruger kryptovaluta som en seriøs investering som en “aktie”, til udelukkende at få en gevinst”. Dette ses også i fora, da ansøgerne til at være med er stigende. Hvis interessen for at købe Bitcoins er noget for dig og tryghed betyder alt, så besøg køb-bitcoins.dk

Hvad er Blockchain?

Blockchain er nok den største innovation siden Internettet. Blockchain er den revolutionerende teknologi bag Bitcoin og blev opfundet af Satoshi Nakamoto (Om det er en gruppe eller en person vides ikke). Teknologiens formål er at fungere, som en hovedbog og her kan der blive gemt alt fra transaktioner, som f.eks. når du køber dine bitcoins igennem køb-bitcoins.dk, til journaler og kontrakter. Blockchain er en hovedbog, hvor alle transaktioner og intelligente kontrakter (også kendt som Smart Contracts) registreres permanent. En blockchain tjener det formål at føre en historisk oversigt over forgående ”aftaler”.

Beskyt dine Bitcoins.

Er du en af dem, som gerne vil have Bitcoins, men er nervøs for, hvordan du opbevarer dem? Ja så findes der Wallets, hvor du kan opbevare dine Bitcoins. Wallets kan komme i forskellige formationer – her snakker vi om hardware-, papir-, online- eller desktop wallets. Da du har købt dine bitcoins gennem såsom køb-bitcoins.dk, så kan du som start bruge papir-, online og desktop wallets, da de er gratis. Her kan du opbevare dine private nøgler, så du altid har adgang til dine kryptovalutaer. Desktop- og online wallets, skal du som regel huske at hente den, som understøtter dine coins. Papir wallets er mere risikofyldt wallet type, så du skal huske at gennem det i f.eks. i et pengeskab eller et meget sikkert sted. Hardware wallets er til, når du har købt rigtig meget hos køb-bitcoins.dk og gerne vil have noget af det sikreste til opbevaring, så findes der Ledger Nano og Trezor, hvor Trezoren er den sikreste hardware wallet til dato.


Udgivet

i

af

Tags: