Sådan sparer du penge på elektronik som studerende

HBO Nordic og de mange fordele

HBO Nordic er en streamingtjeneste, der har over 30 mio. brugere på verdensplan. HBO er en amerikansk betalingskanal, der kom til norden i 2012, og er sidenhen blevet en af de mest populære streamingtjenester i Norden. HBO tilbyder de mest populære amerikanske serier, hvoraf nogle serier er blevet produceret af HBO selv. Derfor er det ikke underligt, at HBO kalder sig selv ’The Home of Series’.

Film og serier for enhver smag

HBO Nordic står for Home Box Office og er din garanti for sikkerhed på internettet. Selvom det er en amerikansk udbyder, er den online sikkerhed i top, og du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger bliver varetaget med respekt. Derfor kan du trygt læne dig tilbage og scrolle gennem det store udvalg. Få adgang til HBO Nordic via dette link.

HBO tilbyder serier og film til både børn og voksne, men det er tydeligt, at det er den voksne seer, der er i fokus. De mange populære serier vil formentlig ikke være den samme succes i børnenes verden. Dette betyder blot, at den ældre bruger er garanteret film og serier, der er med på beatet, og at man dermed primært betaler for underholdning, som faktisk benyttes.

Derudover kan du altid forvente, at det nyeste afsnit af din yndlingsserie bliver tilgængeligt senest 24 timer efter, det er blevet vist på amerikansk tv. For du kender det garanteret. Du har fundet en hamrende spændende serie, hvor det eneste du venter på, er det næste afsnit. Dette er en kæmpe fordel for HBO, da mange andre streamingtjenester er afhængige af, hvornår de får lov til at udgive det ønskede afsnit.

Kom godt i gang med HBO Nordic

HBO Nordic ligger til en månedlig pris på 79 kr. – uden binding. For dette beløb får du fri adgang til alt indhold på HBO og kan logge ind, når du har lyst. HBO tilbyder en gratis prøveperiode på en måned, hvor du har mulighed for at se, om det er en tjeneste for dig. Ved oprettelse oplyser du dine kontakt- og kortoplysninger, da man som udgangspunkt betaler en måned forud. Selvom dette er en forudsætning for oprettelse, også i prøveperioden, så er dine oplysninger sikret online.

Som udgangspunkt kan du bruge HBO Nordic på din computer, iPhone, Android, tablet samt Smart TV. HBO Nordic kræver ikke et specifikt styresystem eller app installeret – du kan bare stream alt indholdet via din favoritbrowser. Hvis du vil opleve fuld kvalitet, kræver det dog en god internethastighed. Hvis du har en mindre god internethastighed, kan du også selv forsøge at justere på kvaliteten af HBO. Dermed kan du muligvis undgå afbrydelser grundet loadingproblemer. HBO Nordic kan dog bruges ned til en downloadhastighed på 0,5 Mbps. Du kan med fordel bruge Microsoft Edge browseren i Windows 10 styresystemet til at stream HBO Nordic – hvis du ikke allerede har Windows 10 på din computer kan du købe styresystemet billigt via dette link.

HBO Nordic har et lækkert design, som får indholdet til at se indbydende og lækkert ud. Du har et nemt overblik over film og serier, hvor du kan finde inspiration til en ny serie eller finde din yndlingsserie og gå i gang med det næste afsnit med det samme.


Udgivet

i

af

Tags: