Her er de nye smartphones på markedet

Mange kender til den klassiske iPhone i dag, der har fået stor succes. Apple var nogle af de første til at komme med en smartphone, der havde en lang række funktioner og features, der gjorde hverdagen nemmere. I dag er det ikke kun Apple, der kan give dig imponerende teknologi, der er pakket ind i et flot og stilrent design.

Her kigger vi nærmere på de smartphones, der er på markedet lige nu. Flere forskellige producenter er kommet med nogle modeller, der er fyldt med funktioner, og som har nogle gode egenskaber. Du har altså mulighed for at finde din foretrukne smartphone og slippe for at betale for meget for din telefon.

Samsung er tilbage

Samsung har altid været en stor spiller inden for teknologi, og går vi bare ti år tilbage i tiden, så havde de en række moderne telefoner. I dag er Samsung tilbage, men i en helt ny liga, hvor der er plads til fede funktioner i et smukt design. Smartphones fra Samsung kommer i forskellige modeller og størrelser, men der er især to modeller, som er blevet meget populære. Først og fremmest er Galaxy-serien blevet et kært eje hos mange. Her får du en god smartphone til en meget overkommelig pris.

Samtidig er Galaxy Note 10 blevet udviklet, og det er en telefon, der flytter grænser. Denne telefon giver dig store muligheder, og den har et særligt godt kamera. Denne smartphone fra Samsung kan bruges til både arbejde, notesblok og meget andet. Telefonen er forholdsvis stor, og så har den en pen, som du kan bruge på skærmen.

Huawei

Den kinesiske netværks- og telekommunikationsvirksomhed har virkelig vundet indpas på det danske marked. Her bliver der produceret nogle solide smartphones, der kommer med de bedste funktioner, og som også fås til en yderst god pris. Her får du meget for dine penge, og det gode kamera vægtes særligt højt hos producenten.

P20 har været en populær serie, der især blev kendt for det gode og komplicerede kamera. Det gav Apple kamp til stregen, da denne model vandt flere konkurrencer i forhold til kameraets kvalitet. I dag har de for nyligt lanceret P30, der er en opgradering af den velkendte P20-serie. Her får du altså en god telefon med mange gode funktioner til en yderst fordelagtig pris.

Nokia

En velkendt spiller på telefonmarkedet er kommet tilbage med en smartphone. Efter mange år i stilhed er Nokia vendt tilbage med en smartphone, der har et helt unikt kamera. Nokia 9 PureView er en smartphone, der har hele fem bagkamerasensorer, der giver dig nogle helt særlige muligheder for at få det perfekte billede. Telefonen har det velkendte styresystem fra Google, der er fyldt med gode funktioner og apps, som du kan bruge hver eneste dag.

Der er altså mange muligheder for at få en god smartphone til en god pris i dag. For dig er det altid en fordel at besøge en forhandler af forskellige smartphones, så du kan fornemme de forskellige modeller. På den måde kan du bedre finde din favorit.


Udgivet

i

af

Tags: