Studierabat hos Unibet

Hurtig lån til studerende

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er som navnet indikerer et lån, hvor behandlingstiden er ultra kort. Fra du ansøger, til pengene er på din konto, har der tidligere, kunne gå helt ned til et par timer. Grundet ny lovgivning, som trådte i kraft 1. januar 2017, er det ikke længere muligt. Nu skal du to dage efter din ansøgning accepteres af låneudbyderen, godkende at du stadig vil optage lånet. Derfor er behandlingstiden knap så hurtig, som den var engang, dog stadig væsentlig hurtigere end det traditionelle banklån. Den nye lovgivning forhindrer f.eks. “svage sjæle” så som ludomaner i at optage et hurtig lån i et ophedet øjeblik, imens de spiller, i en forhåbning om at vinde tabte penge hjem igen.

Fordele ved hurtig lånet

En af de fordele ved hurtig lån, som fremhæves af de fleste, er den korte behandlingstid. Den korte behandlingstid gør, at du har mulighed for at tage hånd om uforudsete udgifter, som kan opstå for os alle. Behandlingstiden for at et banklån kan nemt vare nogle uger.

Udbyderne af hurtig lån stiller heller ikke spørgsmålstegn til, hvad du vil bruge dit lån på. Vil du optage et lån i banken skal du redegøre for, hvad dit lån skal gå til. Banken låner ikke penge til hvad som helst.

Nogle udbydere af hurtig lån tilbyder et rentefrit lån til lånetager, som ikke tidligere har lånt penge hos dem. Disse rentefrie lån har typisk en afbetalingsperiode på 30 dage. Det gør dem optimale til mindre køb og betalinger, som du ved, at du har mulighed for at betale af til den 1.

Sammenlign hurtig lån

De mange udbydere af hurtig lån, gør naturligvis at det kan være vanskeligt at gennemskue alle de forskellige muligheder. Derfor kan du med fordel anvende Moneyboost til at danne dig et overblik. Hos Moneyboost finder du en stor sammenligningsguide, hvor du kan sammenholde renteniveauet, afbetalingsperioden, lånebeløbets størrelse og de årlige omkostninger i procent. Denne sammenligningsguide bidrager til at skabe gennemsigtighed i markedet for hurtig lån. Den gør det let, overskueligt og hurtigt for dig, at finde frem til det lån hurtig lån, som passer bedst til dine ønsker og behov. Derfor anbefaler vi dig at tage et kig på denne sammenligningsguide inden du vælger en tilfældig låneudbyder. Sammenligningsguiden gør at du nemt kan finde frem til det billigste lån. Der er jo ingen grund til at betale for meget 🙂

Realisere drømme

Vi alle har drømme som vi ønsker realiseret. Vores drømme kan være meget forskellige, men fælles for mange af os studerende er, at manglen på penge ofte holder os tilbage. Nogle af os drømme om en lækker rejse, andre en god omgang shopping og en tredje om at kunne fri med en flot ring til sit livs udkårne. Alle disse drømme kræver penge, derfor kan muligheden for at hurtig lån, hjælpe os lidt på vej. Af og til er det rart at skeje lidt ud, være impulsiv og gøre hvad man har lyst til.


Udgivet

i

af

Tags: