hvad koster en hjemmeside

Hvad koster en hjemmeside?

Den første hjemmeside

Går du og drømmer om at få din første hjemmeside, så er det bare at komme i gang. Men hvor skal du starte? For det første skal du naturligvis vide hvad din hjemmeside skal handle om. Skal det være en blog om din helt store hobby, et forum, en informationsside eller måske en webshop. Skal det være en webshop, så skal du naturligvis vide, hvad du vil sælge. Det er en god ting, hvis du får gjort dig grundige overvejelser om, hvordan udtrykket skal være på din hjemmeside. Du kan med fordel finde blyant og papir frem og lave en skitse over de forskellige sider på din hjemmeside. Tegneprocessen hjælper dig med at komme nærmere målet, da du får tænkt tingene igennem. Når du har optegnet din hjemmeside i grove træk, så bliver det også nemmere for et digitalt bureau, at fortælle dig hvad hjemmesiden koster.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Nu er vi kommet til det gyldne spørgsmål – Hvad koster en ny hjemmeside? Det er naturligvis ikke noget, som jeg kan give et præcist svar på, da det varierer alt efter dine behov og ønsker. Prisen varierer også efter hvem du får til at udføre arbejdet for dig. Vælgere du en freelancer, et lille bureau eller et af de helt store bureauer, så vil priserne være meget forskelligt. Derfor kan det godt betale sig at du laver lidt research, inden du vælger en samarbejdspartner. Det handler naturligvis også om, at du skal føle dig tryg og godt tilpas med din samarbejdspartner. Du skal tro på, at det er dem, som kan levere et super godt resultat for dig. For at danne dig et overblik over hvem du bør vælge, så kan du ofte bede om referencer på hjemmesider, som de tidligere har lavet.

Hvor skal du hoste din hjemmeside?

Der er flere forskellige muligheder og det er meget forskelligt hvad folk synes er bedst. Jeg vil anbefale, at du vælger at få dig en WordPress hjemmeside, da det er nemt at finde ud af og rette til senere, hvis du vil lave ændringer, og det kan du godt regne med at du kommer til. Vælger du at få lavet en WordPress hjemmeside, så giver det god mening at vælge en host, som er særligt WordPress venlig. Det kan eksempelvis være:

  • Unoeuro
  • Hostgator
  • Bluehost

Alle 3 af de ovennævnte tilbyder 1-click installation af WordPress, så kan du hurtigt få din hjemmeside op at køre.


Udgivet

i

af

Tags: