Hvilke er de bedste tips og tricks til rabatter for studerende som alle bør kende til?

Hvilke er de bedste tips og tricks til rabatter for studerende som alle bør kende til?

Livet som studerende kan hurtigt blive dyrt, og når vi kigger på inflationen, kan det kun ende med at blive endnu dyrere! Derfor bør de studerende udnytte rabatter for studerende så meget som muligt, og nyde gavn af enhver situation hvor der kan spares penge. Du får kun mulighed for at nyde rabatter for studerende i nogle få år, så hvorfor lade chancen gå til spilde, for blot senere at fortryde det?

Over hele verdenen betaler mange studerende mere end 60.000 DKK for at få lov til at studere. Det kan godt være at det er gratis at studere i Danmark, men derfor kan det stadigvæk være svært at leve på SU, når du studerer på de danske uddannelser.

Uanset om du betaler for dine studier eller ej, kan du nyde gavn af rabatter for studerende for at forbedre levestandard og nyde studieliv mere. I denne artikel kommer vi forbi forskellige tips og tricks, som de studerende bør inkludere i deres livsstil for at spare penge!

Sørg for altid at have dit studiekort med dig

Når du studerer bør du gøre dit studiekort til din bedste ven og tage det med dig overalt! Dette er en klokkeklar identifikation på, at du er studerende, og det åbner dørene op for en lang række rabatter og tilbud for studerende. Det er som ren magi for enkeltpersoner, når der købes ind i de lokale butikker, og selv i de større butikker, og dette kort beviser at du rent faktisk er studerende.

Det kan godt være at kortet ikke kan bruges til meget i forbindelse med online shopping, men det er ekstremt nyttigt i de fysiske butikker på gaden. Derfor bør alle studerende huske at have studiekortet med sig, når de går udenfor døren, da det kan hjælpe dig med at spare øre og kroner med det samme. Dette er ikke ensbetydende med at du kun kan få studierabat i butikkerne. Apple er et glimrende eksempel på hvordan studerende kan nyde 50% i rabat på deres online streaming af musik.

Har du overvejet en opgradering til mere studierabat?

Har du nogensinde overvejet at springe ud i det og at opgradere dit studiekort til et rabatkort for studerende? Der er flere platforme på internettet, som kan hjælpe de studerende med at nyde en lang række forskellige rabatter i de områder, som enkeltpersonen befinder sig i.

Det eneste de studerende skal gøre er at blive medlem på sådan en form for platform, abonnere det månedlige medlemsgebyr, og derefter kan de få fingrene i en bred vifte af rabatter! Her er der tale om rabat som for eksempel spillekuponer, casino tilbud, rabat til boghandlere, shopping rabat, rejser og meget mere.

Husk at spørge i butikkerne om der er studierabat

Butikkerne er ikke forpligtede til at fortælle folk om en eventuel gældende studierabat, medmindre de bliver spurgt ind til det. Selv hvis du ikke ser et skilt med rabat til folk med studiekort, eller lignende, bør du altid spørge!

Der er mange studerende som begår den udbredte fejl med at glemme at bede om at få studierabat. Det betyder at selv hvis en butik byder på dette privilegium til de studerende, så ender enkeltpersonerne med at gå glip af det. Tænk bare på de mange gange hvor du er taget ned for at handle i supermarkedet, og du glemte at spørge om der var nogle tilbud eller studierabatter. Du ville have sparet så mange penge.

Hvilket tip vil du lægge ud med til at starte med?

Det kan være udfordrende at være studerende, og det gælder især i forbindelse med at tjene og at spendere penge. Hvis du drømmer om et studieliv uden økonomiske udfordringer, bør du derfor nyde godt at studierabatterne. Desto flere penge du sparer, jo bedre vil du ende med at have det.

Der er et stort udvalg af butikker, som giver mulighed for at studerende kan nyde en rabat, og her tænker på vi alt fra supermarkeder til tøjbutikker, boghandlere, og meget mere! Så hvorfor gå glip af denne mulighed? Husk at hver evig eneste øre tæller, og at det er bedre at spare pengene nu, fremfor at skulle bekymre dig senere hen. Hvilken taktik vil du starte med at bruge for at nyde studierabat?


Udgivet

i

af

Tags: