jeva rygsæk

Bær din rygsæk med omtanke

Den klassiske rygsæk er en del af rigtig mange menneskers hverdag. Børn som voksne bruger dagligt en rygsæk i forbindelse med uddannelse og arbejde. Rygsækken er rummelig og praktisk, men bærer man den forkert, kan den sætte ryggen på overarbejde.

Det er vigtigt, at man sørger for at passe godt på sin ryg, allerede fra barnsben af. En velfungerende ryg er et must for den velfungerende krop. Bærer man rundt på en rygsæk flere gange om dagen, er det derfor vigtigt, at man gør det med omtanke.

Trænger rygsækken til en fornyelse, kan man med fordel vælge et af de taskebrands, som har særligt fokus på ergonomi. En rygsæk med ergonomien i fokus sikrer, at ryggen ikke bliver belastet. Et af de brands, der arbejder efter at skåne ryggen, er Jeva.

Anerkendt taskefirma

Jeva er et dansk familieejet firma, som siden 1956 har specialiseret sig inden for ergonomiske rygsække til børn.

Med sine mere end 60 år på bagen er Jeva et velkendt brand, der forhandles utallige steder rundt om i det danske land. Derfor er det også langt de fleste af os, der kender til mærket. Har du ikke selv haft en rygsæk fra Jeva i enten børnehaven eller folkeskolen, så er der helt sikkert en af dine venner, der har.

Jeva passer på din ryg

Jeva producerer skoletasker, almindelige rygsække og penalhuse til børn i børnehave- og folkeskolealderen. Kvaliteten er i højsædet, og der er lagt et stort arbejde i at skabe den mest korrekte ergonomiske taske til barnet.

Jeva har udviklet fem forskellige rygstøtte-systemer, som værner om barnets ryg. Alle taskerne vejer under et kilo og er derfor skånsomme for barneryggen. Derudover er taskerne sikret med justerbare remme samt en solid brystrem, som holder tasken korrekt på plads.

Taskerne fra Jeva er desuden produceret helt uden nogen former for skadelige stoffer, og taskerne findes i mange forskellige designs og typer.

Vær påpasselig med ryggen

Når man bærer rundt på en rygsæk, kan man tage sig nogle få forholdsregler. Med disse forholdsregler kan man sikre sig mod eventuelle skader i ryggen.

Bærer du dagligt rundt på en rygsæk bør du tænke på følgende:

×        Gå efter en rygsæk, der har fokus på ergonomi.

×        Rygsækken bør have en brystrem.

×        De tungeste ting bør placeres bagerst i rygsækken, tæt på ryggen.

×        Bær kun det mest nødvendige i din rygsæk.


Udgivet

i

af

Tags: