Få studierabatter i Danmark via Tripii.dk

Kan jeg låne penge til lavere pris, hvis jeg er studerende?

Det er kun ganske få, der ikke kan godkendes til et lån på nettet. Der findes et væld af långivere på det danske marked og en stor del af dem opererer på nettet. Hvis du gerne vil låne penge, men ikke ønsker at i banken, så er den bedste løsning at optage et lån hos én af de utalige långivere på nettet – det er dog typisk en kende dyrere end at låne i banken.

Som studerende har du sjældent en prangende økonomi. Det kan derfor være svært at finde penge til det hele. Derfor er der mange unge, der vælger at optage et lån, der f.eks. kan give dig mulighed for at nyde en ferie, et restaurantbesøg eller blot at betale alle dine regninger. Det kræver dog, at du er i stand til at betale dine afdrag på det respektive lån.

 

Findes der långivere med studierabat?

Der findes mange brancher, der tilbyder studierabat til unge studerende. Det er dog ikke noget, der er aktuelt indenfor lånebranchen. I de fleste tilfælde vil det faktisk betyde, at du skal betale højere udgifter til dit lån, da långiverne løber en større risiko ved at låne penge ud til en ung studerende, der ikke har en stabil økonomi eller en høj, fast indkomst.

Hvis du som studerende har i sinde at optage et lån, så er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er billigt. Der er både renter, gebyrer og øvrige udgifter forbundet med lånet. Hvis du kun får SU, så kan det være svært at betale de månedlige afdrag, hvis du ligeledes skal have plads til husleje og leveomkostninger – og den situation ønsker du ikke at stille dig i.

Du bør derfor ikke forvente, at du kan få studierabat hos en långiver. Det er aktuelt, hvad end du har i sinde at optage et mindre lån til alment forbrug eller du skal låne penge til at betale et indskud. Det kan være dyrt, men der findes også billige alternativer såsom rentefri lån, men de kræver typisk, at du kan betale dit lån retur inden for 30 til 60 dage.

 

Et godt overblik er essentielt ved onlinelån

Du kan låne penge hos et væld af långivere. Det er ikke dem alle, der er lige billige. Derfor er det vigtigt, du vælger din långiver med stor omhu, hvis du har i sinde at optage et lån på nettet. Det gøres bedst ved at skabe et overblik over de mange långivere, så du i ro og mag kan vælge netop dén udbyder, der kan tilbyde dig et lån til den bedst mulige pris.

Hvis du skal gøre dette på manuel vis, så er det noget, der kan tage rigtig lang tid. I stedet kan du gøre brug af en oversigt over kviklån hos Pengelån.nu. Det gør det nemt at skabe det nødvendige overblik, så du i løbet af kort tid kan finde et lån, der ikke blot lever op til de præferencer, du har, men som ligeledes også kan bryste sig af forholdsvis lave udgifter.


Udgivet

i

af

Tags: