Krydstogtrejser med din familie i 2023

Krydstogtrejser med din familie i 2023

Krydstogtrejser og de store krydstogtskibe, de bliver foretaget på, oser sædvanligvis af luksus, overdådighed og eventyr og når man ser frem mod, hvad krydstogtbranchen kan tilbyde i 2023, så skorter det bestemt heller ikke på netop det i det kommende år. Krydstogter har mange år på bagen og danskerne har altid været godt i front. Således var det danske skib Selandia et af de første skibe, der sejlede til Asien med turister, der skulle den specielle krydstogtfølelse. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad du kan forvente, hvis du tænker på at borde et krydstogtskib næste år, og hvilke forskellige valgmuligheder, du har.

Eventyr i fremmede havne og overdådig luksus

Det forventes, at krydstogter og de rederier, der står for dem, kommer til at have en fremragende år i 2023. Folk trænger nemlig til at komme ud og se verden og meget gerne i stil og det er netop stil, bekvemmelighed og en masse spændende aktiviteter, som krydstogterne kan tilbyde. De mange aktiviteter og oplevelser strækker sig over en masse lækker mad fra forskellige køkkener verdenen over såsom sushi eller italiensk pasta, til afslappende og underholdende aktiviteter som for eksempel teaterforestillinger, filmforestillinger og kasinorum, hvor de besøgende, der normalt er glade for online titler såsom roulette, vil være i stand til at nyde spillet ved et ægte blackjackbord. Der er selvfølgelig også wifi på skibet, så du kan arbejde eller følge med i nyhederne hjemmefra undervejs.

Når man overvejer en krydstogtrejse, så er det ofte eventyret, oplevelsen og luksussen, der er i fokus. Det kan sammenlignes med at være på et flydende luksushotel, der hver dag bringer dig til nye, spændende destinationer. Maden er i topklasse, underholdningen er formidabel, musikken spiller, og du kan spille spil, dyrke sport og motion, hoppe i poolen, eller sidde i baren og nyde solnedgangen. Og når skibet lægger til kaj i en eksotisk havn, så har du muligheden for at opleve alt, hvad den lokale havneby kan byde på. Skulle du ikke have lyst til at gå på eventyr på egen hånd, så arrangerer skibet ofte ture for mindre grupper passagerer.

De mange valgmuligheder

Når man først begynder at undersøge de forskellige muligheder i forbindelse med krydstogtrejser, så er der overvældende mange muligheder lige fra, hvor man skal rejse hen og med hvilket rederi, til de forskellige pakker, der så kan vælges. Der er mange rederier at vælge imellem og de kan alle tilbyde noget forskelligt og ofte er målgruppen ret specifik. Det kan derfor sagtens betale sig at se sig lidt omkring på de forskellige rederiers hjemmesider for at få en fornemmelse af, hvad de er rettet mod og hvad, de kan tilbyde. Se også på prisen og tjek, hvad den inkluderer. Mange steder er alt inkluderet i prisen, således at du faktisk slet ikke behøver bruge en eneste rød øre på selve skibet, når du først har betalt for turen. Andre steder er der dog tilvalgsmuligheder ombord eller ekstra udgifter, der skal tages højde for. Man skal også være opmærksom på, at drikkepenge oftest ikke er inkluderet i prisen, men skal beregnes som ekstra. Det drejer sig cirka om 10 – 15 euro per dag.

Hvor går turen hen?

Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til rejsens rute. Du kan nemlig komme helt op til Norges nordligste punkter og over til Alaska og du kan nyde det smukke nordlys på vejen. Men du kan til gengæld også komme til sydens varme og baske dig i solens stråler i Caribien, men du tager dig en dukkert i det kølige vand. Eller hvad med en tur til Asien, som byder på en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige? Hvis du er til de lidt mere usædvanlige rejser, så kan du også komme til Galapagos og nyde den storslåede natur og det spændende dyreliv, eller til Grønland, Sydafrika eller endda Antarktis og Svalbard.

Der er virkelig en destination for enhver smag, og hvis man har problemer med at vælge, så kan man da sagtens nappe en tur hele verden rundt! For i krydstogtbranchen er passagernes ønsker i højsædet og det kan næsten ikke blive luksuriøst nok.

Det er håbet med denne artikel, at du er blevet en smule inspireret til at kigge nærmere på, hvad et krydstogt kan tilbyde og især i løbet af det næste år, hvor det helt store skyts bliver rullet ud for at give passagerne en på opleveren.


Udgivet

i

af

Tags: