Hvilke er de bedste tips og tricks til rabatter for studerende som alle bør kende til?

Lær at leve et SU venligt liv

Som studerende kan man hurtigt genkende følelsen af, at der ingen penge tilbage er i slutningen af måneden. Det kan være svært at få pengene til at hænge sammen, og der skal som regel spares på en masse. Dette kan være svært som ung, da der er mange ting, man gerne vil deltage i. Dog kan man lære at leve et mere SU venligt liv, hvor der stadig vil være penge tilbage sidst på måneden.

Lær din bolig at kende

En af de helt store poster som studerende er huslejen. Huslejen kan være dyr, og dette gælder især i storbyerne. Her er en husleje typisk på plus 5000 kr. om måneden. Det kan derfor være svært at spare nogle penge på dette. Dog kan der være noget hjælp at hente.

Lær boligmarkedet at kende

Selvom man er ung, så kan det være en god ide at lære boligmarkedet at kende. Lærer man det at kende, så kan man også lære, hvordan man sparer flest penge. Måske kan det være en god ide at investere i sted at bo, da det nogle gange på længere sigt kan betyde flere besparelser. For at få flere tips og råd, så kan det være en god ide at researche på nettet. Find bla. Mere inspiration på Fremtidensbygg.no. Her kan du få tips omkring forskellige ejendomme.

Lær at spare penge på maden

Udover husleje så er maden en anden stor post. Det er desværre en post man ikke kan komme udenom, da vi har brug for mad til at overleve. Dog kan der være hjælp at hente, hvis man blot tænker sig om.

Planlæg din mad på forhånd

En god ide er at planlægge dine måltider. Dette kan være en ugeplan, hvor alle måltider bliver valgt på forhånd. På den måde behøver du kun at købe ind en gang om ugen, og undgår på den måde at købe impulskøb. Det er her du kan spare en masse penge.

Køb det der fylder

Når det kommer til mad, så kan man også hurtigt vælge den lette løsning. Dette kan være færdigretter som pizza eller lignende. Disse måltider smager godt, men har den ulempe at de ikke mætter særlig meget. Man spiser derfor mere, og bruger derfor flere penge på mad. Det kan derfor være en god ide at bruge penge på noget mad, som vil mætte i flere timer. En af de populære tendenser lige nu er protein pulver. Her får du en masse proteiner, som vil være med til at holde dig mæt i flere timer. Du kan finde mange proteinpulver på markedet, blandt andet på Billig-protein.dk.

Nyd livet

Selvom man er på SU så er det vigtigt at forkæle sig selv. Alt behøves ikke at være besparelser, men hvis man er god til at spare, så vil man også opleve mere luft i økonomien. Derved vil du nemmere kunne sige ja til en øl uden at få dårlig samvittighed efterfølgende. Det gælder bare om at planlægge.


Udgivet

i

af

Tags: