Bliv klar på jobsøgning med et gratis lynkursus i kompetencer

Få en hverdag med musikken i fokus

Har du en passion for musikken og den måde musikken kan bruges som en måde at formidle et budskab? Så skal du tage på musikefterskole efter folkeskolen. Her har du mulighed for at dykke dybere ned i musikkens univers og at udvikle dine talenter.

Mange unge har store passioner for musik og det har man mulighed for at dyrke endnu mere, hvis man vælger et år på en musikefterskole. En musikefterskole giver dig mulighed for at udvikle dine talenter og blive rigtig dygtig til et instrument. Derudover har du mulighed for at udforske musikkens andre muligheder og få øjnene op for nye perspektiver og ideer.

På Øse Musikefterskole i Jylland har de en musiklinje, der passer til de elever, der ønsker at sætte mere fokus på musikken i deres hverdag. Alle elever kan gå på linjen, og det kræver ikke at man er en musikalsk stjerne. Det eneste krav er, at man har mod på at prøve noget nyt og lære, hvordan man bliver bedre til at spille musik.

Musik er med til at gøre eleverne kreative og det hjælper dem til at fokusere på de andre fag, som de også skal have på efterskolen. Fremtidsforskere siger derudover at kreativiteten bliver et vigtigt element i arbejdslivet. Det er derfor en god ide at fremme sine kreative evner allerede i en ung alder, så man er rustet til at bruge det i det videre arbejdsliv. Musik kan skabe en sammenhæng mellem to verdener, hvis man forstår at fortolke og forstå noder og sangtekster.

Musik skaber glæde

Vi hører meget musik, og nu har du muligheden for at kunne underholde til diverse familiefester med et lille musiknummer, hvis du vælger at tage på musikefterskole.

Hos mange unge skaber musik glæde og det giver ekstra energi, hvis man hører og spiller musik. Det gør sig gældende hos både børn, unge og voksne, og det er noget, der ofte kan samle folk. De fleste elsker musik om det så er hiphop, jazz, pop eller noget helt fjerde, så elsker de fleste en form for musik og det skaber glæde i hverdagen.

På Øse Efterskole får du mulighed for både at stå på scenen, planlægge en musikfestival, booke bands, skrive pressemeddelelser og stå for koordineringen af det hele. Du lærer meget om dine egne evner og får et indblik i, hvad det kræver, hvis man vil leve af at lave musik.


Udgivet

i

af

Tags: