Overnatning i Esbjerg

En god oplevelse

Jeg rejser en del rundt i det danske land i forbindelse med mit arbejde som selvstændig erhvervsdrivende. Derfor er der tit og ofte behov for en overnatning på et hotel.

Efter en lang arbejdsdag et stykke hjemmefra er det ikke altid, at jeg orker at køre hele vejen hjem. Specielt ikke hvis jeg skal køre langt næste dag igen, så giver det mere mening at blive i området.

Forleden dag havde jeg en overnatning i Esbjerg, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg havde haft en lang dag i det jyske med møder, og valgte derfor at finde et sted, hvor jeg kunne overnatte, da jeg skulle til Jylland igen dagen efter. Og efter som at jeg bor på Fyn, havde jeg en god mulighed for at slippe for kørerturen.

Jeg valgte derfor at tage en overnatning i Esbjerg, da jeg havde et møde dagen efter i byen. Jeg valgte at overnatte på et Hotel kaldet CoCo Bed and Breakfast. Efter som jeg var alene afsted tog jeg overnatningen på en af deres standard værelser.

Da jeg ankommer til hotellet bliver jeg taget imod af en venlig og smilende dame i receptionen, som viser mig op til mit værelser og ønsker mig en god nat.

Da jeg vågner næste morgen vælger jeg, at benytte  mig af den morgenmad, som er inkluderet i min værelsespris. Det var en super lækker morgenmadsbuffet, så jeg sørge for at blive fyldt godt op, så jeg får en god start på dagen.

Krav til de steder jeg overnatter

Det er ikke fordi, at jeg er specielt kritisk, når jeg bare skal overnatte en enkelt nat på et hotel. Dog har jeg nogle ret simple ting, som der skal være i orden, hvis jeg skal overnatte på hotellet:

  • Rent og pænt værelse med bad
  • Rimelig pris
  • Internetadgang
  • Ingen larm
  • God morgenmad

Det siger næsten sig selv, at værelset skal være rent og pænt, men det er bare ikke en selvfølge, når man rejser rundt i det danske land, desværre. Det er ikke alle hoteller som er lige grundige med rengøringen.

Prisen skal være rimelig. jeg gider ikke betale en formue for en enkelt overnatning, efter som det jo bare er for en nat. Jeg behøver ikke overdådig luksus, så derfor vælger jeg ofte bare et standard værelse.

Jeg vælger ofte at bruge aftenen på at arbejde, derfor skal der være en god internetadgang.

Værelserne skal være godt isoleret, da det er vigtig for mig, at få en god nat søvn så jeg er frisk og veludhvilet. Når jeg bestiller et værelse kan jeg også godt finde på at bede om et, hvor jeg er sikker på jeg kan få ro. Ingen børn og unge teenagere tak 🙂

Når jeg vågner om morgnen vil jeg gerne have en god morgenmad inden jeg tager afsted.


Udgivet

i

af

Tags: