Poker som studiejob: Kan du tjene penge på det?

Poker som studiejob: Kan du tjene penge på det?

De fleste studerende er helt sikkert klar over, hvor meget studiet fylder – både tidsmæssigt, men specielt også mentalt. Derfor kan det ofte være ganske besværligt at have et normalt studiejob, da det både stjæler en masse tid, som ellers kunne være gået til studiet, såvel som at det kan være enormt svært at overskue at skulle planlægge sin undervisning og hjemmelæsninger efter en arbejdsplan.

Derfor kan det virke utroligt fristende at satse på én af sone hobbyer, hvis man netop har mulighed for at tjene penge igennem dette. Her er poker er rigtig godt bud på en hobby, som kan være et godt bud på et alternativt studiejob, som kan give dig mere frihed og overskud til studiet.

Derfor undersøger vi herunder, hvorvidt poker kan være et reelt bud på et studiejob, som du kan tjene penge på.

Er du god nok til at vinde præmierne?

Hvis du overvejer at bruge poker som dit studiejob, så er bliver du nødt til først at være ærlig over for dig selv; hvor god en spiller er du egentlig? Det er nemlig én ting at spille for sjov og så vinde nogle penge her og der, noget helt andet er, at du kommer til at blive økonomisk afhængig af disse præmier.

Derfor kræver det naturligvis, at du er rigtig dygtig til poker, førend det giver mening at overveje dette som dit job ved siden af studiet. Værd derfor ærlig over for dig selv, sådan at du ikke pludselig befinder dig i en situation, hvor du ikke har nok penge på kontoen til mad eller husleje.   

Kan du holde motivationen oppe?

Hvis du vurderer, at du har evnerne og talentet til at kunne vinde pengepræmierne, så er det næste skridt på vejen til at kunne tjene nok penge på poker til, at det kan fungere som et studiejob, at vurdere, hvorvidt du er i stand til selv at holde motivationen oppe.

Hvis du satser på poker som dit studiejob, så bliver du netop din egen chef. Det vil sige, at du selv styrer hvornår og hvor meget du arbejdet. Derfor er det vigtigt, at du har viljestyrken, til at arbejde tilstrækkeligt, sådan at du får tjent nok penge ind.

Et godt ekstra job

Det kan dermed sagtens lade sig gøre at tjene nok penge på poker, til at det kan være dit studiejob, hvis du netop har evnerne og motivationen til det. Det eneste som poker dog ikke kan give dig, det er erfaring.

Medmindre du netop er ved at uddanne dig inden for et fagområde, som har relevans til poker, så får du ikke den erhvervserfaring, som rigtig mange studierelevante studiejobs kan give dig. Dette kan være af stor eller lille betydning for dig, men ikke desto mindre er det et vigtigt punkt at overveje, at det kan gøre det sværere for dig at få et job efterfølgende, hvis du ikke har erfaring.

Derfor kan poker være et rigtig godt ekstra job at have ved siden af et studierelevant job, men du kan selvfølgelig også sagtens vælge at satse 100 % på pokerspillet, hvis det er dette, som du brænder for.


Udgivet

i

af

Tags: