Rengøringsfirma i Kolding

Rengøring kan være tidskrævende

Gør du selv rent?

Har du valgt selv at stå for din rengøring?

Det er vidt forskelligt hvilken løsning folk vælger, når det kommer til rengøring. Nogen vælger at gøre det sure og hårde arbejde selv, nogle får deres børn til at hjælpe med at holde huset, andre hyrer en ung pige eller ældre kvinde til at stå for rengøringen og sidst men ikke mindst er der dem, der vælger at hyre et professionelt rengøringsfirma.

Der hersker nok ingen tvivl om, at langt størstedelen af den danske befolkning selv vælger at varetage rengøringen privat. Nogle vil hævde, at de penge vil de gerne spare og bruge på noget andet. Det er skam også helt fair. Men hvis man vælger at gennemtænke det, sparer du så i virkeligheden penge ved at tage rengøringen selv. Det afhænger af hvad din lønindkomst er, og hvor meget du mulighed for at styre dit arbejde selv. Tjener du eksempelvis mere end 200 kr. i timen på dit job og har du mulighed for at arbejde ekstra timer – ja så tjener du faktisk penge på at hyre rengøringshjælp og vælge at arbejde selv. Timelønnen for rengøringshjælp ligger typisk under 200 kr. i timen. Det afhænger naturligvis også af, hvilken løsning du vælger.

4 fordele ved at hyre et rengøringsfirma

Der kan være flere forskellige fordele forbundet ved at hyre et rengøringsfirma eller anden rengøringshjælp. Lad mig præsentere dig for de 5 bedste fordele:

  • Mulighed for at spare penge (arbejd på dit job i stedet)
  • Bedre rengøring
  • Mere overskud i hverdagen
  • Mulighed for mere velvære i kroppen

Erhvervsrengøring

En af mine venner som driver virksomhed i Kolding, har valgt at alliere sig med et af det førende rengøringsfirma i Kolding. Som virksomhed giver det bestemt god mening at få professionelle til at varetage rengøringen. På den måde kan tiden bruges på at skabe værdi i virksomheden. De fleste virksomheder har mulighed for at tjene flere penge ved at bruge tiden på noget andet. Det giver simpelthen ikke mening at gøre det selv.

Min ven fortalte mig at de har kunne mærke på bundlinjen, at de har valgt at udlicitere flere forskellige opgaver, så som rengøring. På den måde har de kunne bruge tiden på deres kernekompetence og skabe mere værdi for deres kunder, og dermed også mere værdi for deres egen virksomhed – ren win win.


Udgivet

i

af

Tags: