Sådan finder du rabatkoder til ASOS og Boozt

Sådan finder du rabatkoder til ASOS og Boozt

Drømmen må være at kunne købe det, man har lyst til og det, man går og mangler, uden at skulle bekymre sig om, om den står på havregryn resten af måneden. Det er her de fordelagtige rabatkoder og udsalg kommer ind i billedet. Der findes flere forskellige slags rabatkoder: dem, der kun er der inden for en vis given periode, de faste studierabatter, rabatterne man får, når man køber over et bestemt beløb, velkomstrabatter og dem, du kan få ved at tilmelde dig et nyhedsbrev.

Det handler om at være opmærksom, hvis du gerne vil have fat i de gode rabatter og spare nogle penge, når du shopper online. Oftest kan du finde en rabatkode til den hjemmeside, du handler på, men det er ikke altid at det fremgår af hjemmesiden. Brug f.eks. hjemmesiden Rabatkoder.com, som giver en oversigt over de fleste rabatkoder på henholdsvis danske og udenlandske hjemmesider.

Sæsonudsalg

Januarudsalget starter typisk allerede i december enten lige inden eller efter jul. Januarudsalget giver en god start på året for dig, der gerne vil starte på en frisk og have noget nyt tøj, der beskriver dig i det nye år. Måske har du en plan om at lave en makeover af din tøjstil, eller måske vil du bare gerne have fat i de klassiske basics, som man bør have i sin garderobe.

Efter januarudsalget kommer sommerudsalget, som oftest starter i slutningen af juni. Ved sommerudsalget kan man benytte lejligheden til at købe de designervarer fra forårs- og sommersæsonen, som man ikke havde råd til ved fuld pris.

Midseason-udsalg forekommer både som et forårs- og efterårsudsalg, hvilket vil sige i april måned og oktober og/eller november måned. Det er udsalget for dem, der ikke kan få nok af udsalg og har et stort shoppehjerte.

På mange online shoppingsites stiger rabatterne løbene på sæsonudsalgene, og derfor kan det sommetider være en god idé, at vente lidt til de helt store rabatter sætter ind. På nogle shoppingsites forekommer rabatten automatisk, mens du på andre shoppingsites skal være opmærksom på, at du skal indtaste rabatkoden selv.

Brug dine rabatkoder med omhu

Det vil naturligvis altid være en god idé at tænke over hvad man gerne vil have ud af sin shopping, før man giver sig i kast med online shopping – også selvom der er udsalg eller gode rabatkoder. Tænk først over, om der er noget, du mangler eller om du har noget lignende i forvejen. Planlæg dit køb til et af sæsonudsalgene eller blot til en dag, hvor du har overskud i budgettet til at købe det, du har planlagt at købe, og benyt dig af en rabatkode dertil. Hvis du slet ikke kan holde dig fra et af sæsonernes store udsalg, kan du sørge for at gå efter nogle klassiske basics.

Det vil sige basistøj eller sko i din garderobe, som er tidløse og kan sættes sammen med alt. Klassiske basics kan f.eks. være en sort blazer, sorte bukser, en hvid skjorte, en sort kjole, en silkeskjorte eller en cashmere striktrøje. Her kan det samtidig være fordelagtigt at gå efter god kvalitet fra designermærker, for at have noget, der varer i lang tid og som tilfører lidt ekstra luksus i hverdagen.

Studierabat

På mange hjemmesider er der et tilbud om studierabat, men det er ikke altid gjort tydeligt på selve hjemmesiden. Appen Studiz (AndroidiOS)fungerer som en slags digitalt studiekort, der hjælper dig til at få rabat i udvalgte fysiske butikker og online shops, når du først har oprettet dig via dit uni-login eller Wayf. Studiz giver f.eks. studierabat på populære shoppingsites som f.eks.: Nelly, Stylepit, Na-kd, Núnoo og Tiffany. Det er desuden ikke alle, der er klar over, at ASOS tilbyder 10 % studierabat til studerende i andre lande end Storbritannien, hvor ASOS bliver drevet. Studierabatten på ASOS får man ved at oprette en bruger på myunidays.com, som desuden giver studierabat på hjemmesider som f.eks.: Urban Outfitters, Nike, Missguided og Shopbop.

De 5 mest populære rabatkoder til online shopping

De mest populære rabatkoder er dem, der bliver brugt til de mest brugte hjemmesider til online shopping.

  1. ASOS

Rabatkoden til ASOS er forbeholdt studerende, som har oprettet sig via myunidays.com. Selv hvis du ikke er studerende, kan du med fordel ændre valutaen til pund frem for danske kroner, når du shopper på ASOS, da de britiske pund har en lavere værdi og derfor giver en større rabat.

  1. Boozt

Boozt.com er en hjemmeside, der både har tøj til kvinder, mænd og børn, og samtidig har fået et skønhedssortiment. På Boozt får du altid en velkomstrabatkode på 10 %, som kan være brugbar på det dyre designertøj, som du måske ellers ikke ville have råd til.

  1. Stylepit

Stylepit.dk fungerer på samme måde som Boozt.com, hvor du kan købe tøj til kvinder, mænd og børn, men samtidig også købe skønhedsprodukter i god kvalitet. Hos rabathelten.dk får du lige nu 12 % rabat ved køb over 999kr. på Stylepit indtil d. 31. januar, ved at bruge rabatkoden STYLEDKHELTEN.

  1. Zalando

Hos Zalando.dk får du altid 10 % rabat ved køb over 500kr., når du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Rabatkoden skal dog bruges inden for 30 dage og gælder kun den ene gang. Det er samtidig værd at notere sig, at nogle mærker kan være undtaget denne rabat. Nyhedsbrevet kan man altid afmelde sig, når man har brugt rabatkoden, så du slipper for en masse spam i din e-mail indbakke.

  1. Nicehair

Nicehair er en hjemmeside for skønhed til kvinder og mænd, hvor man både kan finde hudpleje, hårpleje, stylingsprodukter, elektronik til selvpleje, parfume og makeup. Nicehair har ikke én bestemt rabatkode, der gælder hele tiden, men ofte er der store rabatter at hente under udsalg eller kampagner, hvor du får rabat på bestemte mærker i en given periode. I øjeblikket har rabathelten.dk en rabatkode til Nicehair, som giver 10 % rabat ved køb over 500kr. og gælder indtil d. 6. januar. Rabatkoden kan være passende til dig, der ikke fik den parfume eller det hudplejesæt, som du ønskede dig til jul.


Udgivet

i

af

Tags: