Aktieoverblik: Hvad skete der med GameStop aktien?

Sådan finder du et studiejob

Studielivet er i gang. Pengene er ikke mange, og budgettet er stramt. Og hvis du ikke føler, at din SU er nok til at dække dit forbrug, så får du her en guide til, hvordan du finder et studiejob.

Et studiejob, der gør, at du får lidt flere penge på kontoen hver måned.

For det første skal du have en ansøgning, der sparker r.ø.v. Og derfor skal du være omhyggelig, når du skriver den. Der er simple ting, som skal overholdes: Undgå stavefejl og andre simple opgaver.

Men derudover får du her et par tips til, hvordan du øger dine chancer for at få jobbet.

Du skal vise din kommende arbejdsgiver, at du har forstået, hvad jobbet kræver. Og derfor skal du kun nævne kompetencer, som du har, der passer til jobbet. På de fleste arbejdsplader ser samarbejde vigtigt, hvorfor du med fordel kan nævne, at du tidligere har spillet holdsport eller arbejdet på en arbejdsplads, hvor teamwork ligeledes var en vigtig del af den daglige arbejdsgang.

Ydermere er det utrolig afgørende, hvordan du afleverer din ansøgning, og hvordan du møder op til jobsamtalen. Hvis du finder jobannoncen online, hvor det er muligt at ansøge online, er der intet i vejen for at sende din ansøgning online. Her er det vigtige blot, at din ansøgning er i orden, og at du afsætter et godt førstehåndsindtryk i din jobansøgning.

Og når du sår (heldigvis) bliver kaldt til jobsamtale, så skal du virkelig vise dig frem på den høfligste måde. Et ordentligt håndtryk og en pæn hilsen. I langt de fleste studiejobs vil du nemlig have med kunder at gøre, hvorfor det er afgørende, at du viser, at du er dygtig til at snakke med folk i en pæn og høflig tone.

Hvor kan jeg finde et studiejob?

Du kan finde et studiejob, ved at klikke på dette link: https://www.jobtilunge.dk

Her bliver der løbende delt nye studiejobs, som du kan ansøge til. Og mange af de nye studiejobs ligger i de store studiebyer, hvor du helt sikkert selv studerer. Det gør, at du slipper for at have en lang transporttid til dit ungdomsjob – fantastisk, ikke?


Udgivet

i

af

Tags: