Sådan kan du nemt og billigt have det sjovt på SU

Sådan gør du indretningen lækker og personlig som studerende

Bliver du også hurtigt fristet, når du åbner et katalog med lækre og nye boligvarer? Som studerende er det ofte økonomien, der er den største udfordring, når man skal til at indrette sin studiebolig. Indretningstrends skifter hele tiden alt efter sæsonen, og derfor kan man hurtigt få en trang til at købe en ny sofa, en ny lænestol eller en masse forskellige pyntepuder i sæsonens farver. Men som studerende er det altså et begrænset antal midler, man har om måneden, og derfor ender man ofte med at skyde en hvid pil efter sine boligdrømme. Heldigvis findes der en masse gode alternativer til, hvordan man kan gøre indretningen personlig og lækker, selvom man lever på SU.

 

Udnyt de ting du har i forvejen, og tænk kreativt

Selvom du ofte bliver fristet af at investere i de nye indretningsvarer, så koster det altså penge at skifte ting ud hele tiden. Når man indretter på et budget, skal man derfor gøre sig nogle tilvalg og nogle fravalg, og måske er det ikke lige den der lækre veloursofa, som vinder i dit budget. Dog kan et godt alternativ være at ombetrække sin nuværende sofa, så man netop udnytter de ting, man har i forvejen. Dette gælder også for dine pyntepuder, hvor du nemt kan finde nogle billige betræk, som virkelig kan gøre en forskel i indretningen.

 

Udover at benytte sig af de ting, man har i forvejen, og give dem nyt liv, så handler det også om at tænke i kreative baner, når du indretter på budget. I stedet for at skifte alle dine gamle møbler ud med nye møbler i sæsonens farver, så kan du for eksempel vælge at male en væg i sæsonens farve i stedet for. En væg, der står i kontrast til lejlighedens andre vægge, er især blevet en trend i indretningen, og en så simpel ting kan gøre underværker. Derudover er det også nemt at male væggen over igen, hvis næste sæson byder på en ny yndlingsfarve.

 

Find gode alternativer til din nye lejlighed

Det kan være, at du skal til at flytte hjemmefra for første gang, fordi du skal til at studere, eller måske skal du bare flytte i en ny lejlighed. Ikke desto mindre, kan man sagtens have en forkærlighed for dyre designermøbler, selvom man lever på SU, og står overfor en flytning. Noget af det fede ved at flytte, er jo netop, at man skal til at indrette sit nye hjem. Men når man indretter på budget, er man altså nødt til at finde et alternativ til de dyre møbler, hvilket også er muligt. Rigtig mange møbelforretninger tilbyder netop nogle lækre og billige udgaver af eksempelvis marmorbordet og veloursofaen, så det er bare med at se sig om. Hvis du derudover mangler et flyttefirma i forbindelse med din flytning, så vil et flyttefirma som Havkrog Flytteforretning helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Sådan kan du hurtigt komme i gang med at indrette din nye studiebolig.


Udgivet

i

af

Tags: