Guide: Sådan indretter du et moderne og praktisk værelse

Sådan indretter du din bolig på et studie-budget

Som studerende er pengene små – SU’en rækker aldrig så langt, som man ønsker, den skal. Og selv hvis man har et studiejob, hjælper det ikke altid nok. Derfor er der ofte ikke det store budget, når det kommer til boligindretning, selvom man gerne vil bo i et pænt indrettet hjem.

Selvom pengene er små, er idéerne om drømmeindretningen store – og med et par få simple tricks kan du få dit budget til at række meget længere, end du tror!

 

Vær målrettet i din boligindretning

For virkelig at have en gennemført boligindretning, er det meget vigtigt at være målrettet i sin boligindretning. Brug derfor klogt din tid på at finde inspiration og undersøge, hvilken stil du går efter. Når du ved, hvad du er på jagt efter, undgår du mange fejlkøb – og du sparer derved også en sum penge! Sørg derfor altid for at have en idé om, hvad du er på jagt efter, så du ikke ender med at købe noget, der bare ikke passer ind i din bolig.

Når det så er sagt, må du endelig huske, at nogle gange støder man bare på lige præcis den lampe, der passer ind, selvom den måske ikke har den farve eller form, man oprindeligt havde forestillet sig. Når det er tilfældet, er det helt i orden at købe noget, som ikke passer med den idé, man havde i hovedet – men passer perfekt ind i dit hjem!

 

Shop boligindretning online

Efter internettets – og i den grad e-handlens – fremgang nyder du som forbruger stor gavn af den teknologiske fremgang. Du finder konkurrencedygtige priser alle steder, da de forskellige e-handlere ligger i konstant – og tæt – konkurrence med hinanden.

Du kan derfor finde billig boligindretning online på forskellige webshops. Prøv for eksempel at kigge på sider som roomformore.dk, som har alt indenfor boligindretning. Hvad enten du mangler en cool lampe, nye spisebordsstole eller en pyntepude, er roomformore.dk sagen.

Der er virkelig mange fordele ved at shoppe boligindretning online. Du får de bedste priser, det største sortiment og det bredeste udvalg + du slipper for en stressfuld shoppetur, når du i ro og mag kan shoppe hjemmefra. What´s not to like?

 

Dekorative plakater gør den store forskel

En simpel ting, som virkelig betyder meget for indretningen af et rum, er plakater på væggene. Du kender sikkert nogle, som bare har de fedeste plakater hængene over sofaen. Du har selv set, hvordan plakater bare kan fuldende et rum. Hvorfor ikke gøre det selv?

Plakater er virkelig også SU-venlige, da du for ganske få penge kan få fede motiver på væggene, som vil imponere dine gæster. Du kan endda shoppe efter en plakat online, og det er en stor fordel. Du har et gigantisk sortiment til rådighed kun ganske få klik væk. Tjek for eksempel minida.dk ud, der har et stort udvalg af moderne plakater med motiver så som natur, by-scener eller minimalistiske fotografier. Kort sagt: du vil helt sikkert finde noget, du kan lide til en pris, der passer til dit budget.


Udgivet

i

af

Tags: