Sådan kan du nemt og billigt have det sjovt på SU

Sådan kan du nemt og billigt have det sjovt på SU

Når du er på SU, er det bare ikke altid, pengene rækker så langt, som du gerne ville have. Efter de fast udgifter er betalt, og du har købt alle de kedelige ting som for eksempel studiebøger, kan det godt være, der ikke lige er de helt store beløb tilbage. Det betyder dog ikke, at du ikke kan have det sjovt. Det handler bare om at tænke kreativt og om at prøve noget nyt. Her får du forslag til, hvordan du kan have det sjovt på SU uden at bruge en masse penge samtidig.

Lav hyggelige events hjemme hos dig selv

Mange af os er vante til, at vi skal ud af hjemme for at have en rigtig sjov aften. Men du kan faktisk sagtens stable et fedt event på benene hjemme hos dig selv. Få alle dine venner til at tage enten mad, snacks eller drikkevarer med, sørg for at pynte op i det rigtige tema, og find frem til en fælles ting, der kan være udgangspunktet for eventet.

Det kunne for eksempel være en sportsbegivenhed, I ikke har mulighed for at se på andre måder. Hvis I er til e-sport, er det oplagt at stable en hyggelig e-sportsaften på benene derhjemme. Så kan I følge med i, hvordan jeres yndlingshold klarer sig, imens I har en fed fest med hinanden. I kan gøre det hele lidt sjovere ved at satse penge på de udfald, I tror mest på. Der er gode muligheder for at finde et online casino, hvor I kan vædde meget små beløb. Hvis du skal holde dig til SU-budgettet, skal de naturligvis kun være symbolske – men det betyder ikke, at det ikke er rigtig sjovt alligevel.

Bliv frivillig i en forening

Der er helt gratis at være frivillig, men når du bliver det, får du automatisk en masse muligheder for at være social og deltage i fede begivenheder. Samtidig gør du noget godt og hjælper dem, der har brug for det, så der er simpelthen ikke noget at tabe.

I første omgang kan du finde en forening, som værdimæssigt stemmer godt overens med det, du tror på. Så kan du eventuelt spørge en af dine venner, om han eller hun vil være med til at lave frivilligt arbejde sammen med dig. Når først I er kommet i gang, vil I helt sikkert opdage, hvor sjovt og givende det er.

Det er samtidig en rigtig god mulighed for at møde nye mennesker, du ikke havde mødt ellers. Derfor kan det også være en rigtig god ting at gøre, hvis du lige er flyttet til en ny by i forbindelse med studiestart. Hvis du tænker lidt strategisk, pynter frivilligt arbejde både på dit CV, samtidig med det giver dig gode forbindelser, til når du engang skal have et job. Der er derfor masser af gode grunde til at blive frivillig, så der er faktisk ingen grund til at lade være. Især hvis du gerne vil have det rigtig sjovt!


Udgivet

i

af

Tags: