Sigt efter månen

Bitcoin kursen er i disse dage februar 2018 næsten halveret i forhold til all-time-high, som den ramte i december 2017. Det har medført en betydelig korrektion i 2018, der har været med til at sænke kursen gevaldigt. Dog bliver folk ikke skræmt af det, da mange ser det som udsalg, så de kan enten købe mere ind eller købe ind for første gang, da Bitcoin kursen er lavt nede.

Historisk kurs udvikling.

Hvis man ser på grafen for Bitcoin kursen gennem de senere år, ses en tydelig trend.

  1. Bitcoinkursen har haft et markant fald. Dette fald kan skyldes, at folk sælger ud inden året er omme, for så at kunne købe igen året efter. Det kan også være, at der er kommet FUD nyheder (frygt, usikkerhed og tvivl – dårlige nyheder), som gør, at folk frygter for et fald i kursen, og derfor sælger deres kryptovaluta.
  2. Kursen har været stabiliseret efter februar måned, hvorefter kursen har været jævnt stigende den efterfølgende måned.
  3. I april måned ses endnu et fald i kursen, for efterfølgende igen at stige i maj og juni måned. I nogle af de forrige år ses allerede en all-time-high på dette tidspunkt.
  4. I de fleste år har der i juli og august været en korrektion (fork eller hard fork), hvilket har været skyld i, at bitcoinkursen har været faldende.
  5. I månederne, september og oktober, har kursen været relativ stabil. Der har som regel kun at være små fald og stigninger.
  6. Inden året er omme, i november og december, plejer bitcoinkursen at ramme sin højeste kurs for hele året. Det er i disse måneder, man skal holde ekstra godt øje.

 

*Kommentering er dog kun set ud fra en helårsgraf. Der er ikke foretaget dybdegående analyse i de enkelte måneder.

Man kan dog altid holde sig opdateret med kursen inde på Bitcoin-kurs.dk for at se kursen i realtid. Her kan du også læse lidt omkring kursen og se illustreringer over Bitcoins historie.
Hvornår skal man så kigge efter et mulig køb?

Som trenden nogenlunde viser, så har det historisk set vist sig at være en fordel at kigge på Bitcoinkursen i starten af hvert kvartal, da den har vist tendenser til at falde i starten af kvartalet og derefter stige i slutningen af kvartalet.


Udgivet

i

af

Tags: