Alt hvad en studerende bør vide om kryptovaluta

Sørg for at dine studiedokumenter er sikret mod virus

Hvis du er studerende, så ved du at størstedelen af din tid går med at sidde foran computeren i den ene eller den anden form. Når man studerer, er der altså bare en stor del af det studiemæssige som foregår på computeren, og der ligger mange vigtige dokumenter på computeren. Som studerende kan det derfor være en god investering at anskaffe sig et antivirus program.

Som studerende er der en stor del af ens tid der går med at befinde sig foran computeren. Når man studerer, har man ofte en masse vigtige dokumenter liggende på sin computer, som man nødigt skulle miste. Derfor kan det som studerende være en god idé at investere i et antivirus program, som kan sikre at de vigtige studiedokumenter ikke går tabt. Hos en del firmaer får man uddelt studierabat når man er studerende, og det kan du fx også hos

Northguard.dk. Læs meget mere her om hvad Northguard kan tilbyde dig som kunde, så du altid er sikker på at dine dokumenter bliver præcis hvor du her bedt dem om.

Lidt om antivirus programmer

Lige så stor som hele internettet er, lige så stor en verden af cyperkriminalitet og cyberangreb findes der. Cybertrusler har altid fandtes og der findes et utal af dem. Overordnet set kan vi godt lide at kalde dem for virus, men indenunder begrebet virus findes der utrolig mange forskellige typer cypertrusler, og en del af dem har du sikkert stødt på før.

Et antivirus program er designet til at beskytte din computer i mod eventuelle cypertrusler og forebygger i mod cyperangreb der kan skade din computer og dit indhold. Derfor kan det være en super god idé at have et godt antivirus program installeret på sin computer, så man er sikker på at ens indhold er godt beskyttet.

Northguard som din IT-beskytter

Der findes mange forskellige virksomheder som tilbyder IT-beskyttelse, og blandt en af Danmarks bedste finder du Northguard. Northguard er dansk, og leverer antivirusprogrammer som alle er på dansk. De tilbyder i alt 6 pakker, hvoraf 3 af dem er indenfor it-beskyttelse og de resterende 3 er indenfor it-service.

Pakkerne

De mest populære pakker er de to it-beskyttelsespakker som kaldes sikkerhedspakken og tryghedspakken. Begge pakker er certificerede af Windows, og testet som topprodukt. Det vil altså sige at disse programmer er af super god kvalitet og yderst velfungerende.

Sikkerhedspakken består af et antivirusprogram som sørger for at sikre alle dine dokumenter imod virus der kunne være en potentiel trussel. Desuden sørger den også for at dine oplysninger er sikre, og ikke er tilgængelige for uvedkommende. Dette antivirus program sløver ikke computerens ydeevne, som nogle programmer har ry for at gøre.

Tryghedspakken er inkluderet antivirusprogrammet fra sikkerhedspakken men er inklusive it-support. Det giver dig adgang til support, hvis du skulle få brug for hjælp til din pc, så du aldrig skal sidde alene med it problemer. Med tryghedspakken, kan du altså altid være sikker på at dine dokumenter er sikre, men også at du altid kan få hjælp hvis du skulle få brug for det.


Udgivet

i

af

Tags: