Hvilke er de bedste tips og tricks til rabatter for studerende som alle bør kende til?

Spar penge som studerende

Lige meget om du er fattig studerende, har stiftet familie eller bare gerne vil spare penge, hvor du kan, så er denne artikel noget for dig. For i dag er der mange penge at spare, hvis du holder øje med rabatter og forskellige alternativer i forhold til at købe nyt tøj og madvarer. Vi kommer med vores bedste tips til, hvordan du kan spare lidt ekstra som studerende, så du kan bruge pengene på de ting, som du går og drømmer om i hverdagen i stedet for.

Det dyre børneværelse

Skal du have lavet et børneværelse til dit barn, eller bare have købt noget nyt tøj, så er der mange penge at spare her. Først og fremmest er online handel et klart bedre alternativ for dig i stedet for at shoppe ude i byen. For når det kommer til børn, så er varerne langt dyrere ude i byen end hjemme. Skal du f.eks. have børneplakater, så finder du også mange flere forhandlere og dermed en større konkurrence på nettet. Du kan også vælge at købe dine ting brugt i stedet for at købe dem fra ny. På den måde får du langt mere for dine penge, og måske du køber en reol eller barnevogn, der næsten er som ny, men bare til en tredjedel af prisen.

Tjek op på dine regninger

For alle gælder det, om du er studerende eller ej, at man skal have fuldt styr på sine regninger. Hvad giver man egentlig for sin forsikring, og kan der være et billigere alternativ? For sommetider er der en række fordele, vi kan benytte os af igennem fagforening og som studerende. Er du medlem af en fagforening eller A-kasse, så er det vigtigt altid at tjekke op på deres forsikringsaftaler og andre aftaler, der kunne være. Du kan nemlig spare mange penge, hvis du får forsikring igennem en specialaftale, og på den måde får du flere penge mellem hænderne. Det kan også være en god idé at overveje, hvor meget du benytter dig af dine streamingtjenester og forskellige abonnementer. Der kan nemlig også være penge at hente her, hvis du ikke bruger det nok.

Rabatkoder og fordele

Som studerende er der mange penge at spare, hvis bare du er vågen, når det gælder forskellige former for fordele og rabatter. Shopper du online, skal du altid holde øje med muligheden for studierabat, og det samme gælder ude i byen. Ofte kan du få rabat, når du handler eller skal et smut til frisøren, og flere gør efterhånden brug af dette. Du kan også handle i et supermarked, der sælger overskudsmad til særdeles gode priser. Disse varer fejler intet, men kan være bagerbrød fra dagen før eller udgåede varer. På den måde kan du også spare penge på dit madbudget og få lidt luft til noget af det andet, du gerne vil have. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du kigger i tilbudsaviser og er med, når der starter udsalg i butikkerne uge efter uge.


Udgivet

i

af

Tags: