Spar udenlandsturen med sommerlige indretningstips

Sommeren, solen og varmen står snart for døren, og det betyder for de fleste studerende og unge læseferie – og i sidste ende tiltrængt sommerferie. I studietiden er det mere populært end nogensinde at rejse udenlands og tage på eventyr sammen med kammerater, familie eller kæreste. Efter en lang periode med snuden begravet i pensumbøgerne og med hovedet fyldt af pligter og faglige gøremål, kan det være ekstremt tiltrængt at komme ud, væk og på rejse til sydens sommer og sol.

Hvem kunne eksempelvis ikke drømme om at ligge i en solseng eller liggestol og slikke sol dagen lang ved stranden i 30 graders varme med en kølig drink i hånden? Måske du allerede har bestilt din sommerferie til udlandet, og måske du endda er så heldig, at dine forældre har betalt for den. Det er dog langt fra alle studerende, der har råd til at finansiere sådan en udenlandsrejse i en økonomisk presset hverdag. Er du én af dem? I så fald bør du læse med her.

I dette korte indlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan spare den dyre udenlandstur uden at skulle give afkald på fornemmelsen af sydlandske sommervibrationer. Vi giver dig tre hurtige tips til sommerlig indretning af lejligheden.

Stribet parasol, cafébord og grill – få sydlandsk stemning i privaten

Vi starter med en relativt nem og hurtig efterligning af charterferie-stemningen. Det kan faktisk gøres meget simpelt ved at investere i henholdsvis en stribet parasol, et lille cafébord, dertilhørende stole og eventuelt en lille, transportabel grill.

Med dette ”charter-kit” til altanen eller terrassen er du garanteret sydlandsk feriestemning, og du kan invitere alle dine venner over til sommerhygge og grill med drinks og fest til langt ud på de lune sommernætter.

Solbadning på altanen eller i gårdhaven – med solsenge og liggestole

Vi bliver på altanen – eller for den sags skyld terrassen, gårdhaven og et hvilket som helst andet udendørsareal du måtte have tilknyttet til lejligheden. En vaskeægte sol- og badeferie inkluderer som regel mange timers solbadning, så vi danskere kan få vores skud D-vitamin og få lidt kulør på vores blege kroppe. Netop dette kan du nemt opnå ved at købe solsenge eller liggestole til dit udendørsareal.

I dag kan du efterhånden få solsenge, liggestole eller lignende havemøbler til meget billige penge, og når du har sparet de dyre flybilletter i år, vil du let kunne investere i et sæt af solsenge eller en dobbeltudgave til dig og kæresten. Der er lagt op til timevis af afslapning og stegning i solen. Husk nu solcremen!

Lyder det som en løsning for dig? Her på siden kan du finde et væld af forskellige lækre solsenge, så du kan komme i gang med solbadningen hurtigst muligt.

Lad den hvide sandstrand komme til dig

Det sidste sommerlige indretningstip, vi vil fremhæve, er af den lidt mere alternative karakter. For når du ikke kan komme til den hvide sandstrand, må den jo komme til dig. Hvordan? Jo, det kræver såmænd bare lidt kreativitet og dekorativ snilde. Besøg en nærliggende sandstrand og tag noget sand, nogle sten, skaller og eventuelt lidt tang med dig hjem, som du kan placere i hjørnerne af altanen eller terrassen. Kombineret med en solseng eller liggestol samt en parasol er der ikke langt til den sydlandske feriestemning. Og så ser det tilmed super dekorativt, sommerligt og festligt ud.

Held og lykke med din sommerlige indretning.


Udgivet

i

af

Tags: