spejl med lys

Spejl med lys

Er du som studerende netop flyttet i egen lejlighed, eller har du boet ude i flere år? Uanset hvad tilfældet er, så kan et spejl med lys peppe ethvert badeværelse op. Et spejl med lys sender et signal om at du har en moderne sans for indretning. Ydermere kan det bidrage til at komplementere resten af din indretning på badeværelset.

Hvad er et spejl med lys?

Et spejl med lys er ganske enkelt som navnet indikere et spejl med lys. Mange vælger at montere spejlet på badeværelset, dog kan det i princippet monteres alle steder. Så bor du stadig hjemme, kan du også vælge at placere spejlet på dit værelse. Lyset som er placeret i spejlet er ofte integreret i siderne af spejlet, for at give den bedste effekt.

Prisen på de smarte spejle varierer alt efter størrelse og funktion. Du kan eksempelvis købe et spejl med lys, som har integrerede lyssensorer. Det betyder at lyset i spejlet automatisk tænder, når du går ind på badeværelset – se det er smart 🙂

Hvorfor købe et spejl med lys?

Lad os starte med et give dig 3 hurtige og gode grunde til hvorfor du bør købe et spejl med lys:

  • Det er moderne
  • Det skaber hygge
  • Det er funktionelt

Der kan være flere forskellige grunde til at købe et spejl med lys. Først og fremmest giver det en god hygge belysning på badeværelset. Derudover ser det meget sofistikeret ud, og giver et moderne udtryk til dit badeværelse. Udover alle de indretningsmæssige kvaliteter er der faktisk også nogle funktionelle fordele ved de moderne spejle. Lyset i spejlene giver nemlig et mere klart og skarpt spejlbillede. Det gør det væsentligt nærmere for dig, når du skal ligge din makeup. Lys i et spejl er lidt en luksusvare, det er også derfor at du kan finde de smarte spejle rundt omkring i verden på mange forskellige hoteller.

God indretning på badeværelset

Et spejl med lys er en del af god indretning på dit badeværelse. Dog giver et sådan spejl det bedste udtryk, hvis resten af badeværelset komplementere spejlet. Derfor bør du indrette resten af dit badeværelse i moderne stil, så spejlet med lys ikke kommer til at virke malplaceret. Du kan eksempelvis pynte dit badeværelse med flot kunst på væggene, små flotte nips ting og et par planter.

 


Udgivet

i

af

Tags: