Stiltips til den moderne mand anno 2019

Moden ændrer sig, som vinden blæser. Det kan virkelig være svært at følge med i, hvad der er hot, og hvad der er not. Dette gælder både for kvinder og mænd, der er stilsikre og ønsker den moderne stil. Mange tror måske, at det er sværere for kvinderne, for kvindernes garderobe virker ofte mere avanceret end mændenes. Dette er dog helt forkert. For den moderne mand kan det bestemt være svært at finde hoved og hale i, hvad der er passende påklædning i forhold til moden og den stil, han ønsker. Herunder får du nogle stiltips, som generelt passer til den moderne mand anno 2019.

 

Lag på lag i samme farve

Noget af det, der bliver utroligt populært, og som vi kommer til at se meget af i 2019, er tøj på lag i samme farve. Helt generelt er det utroligt populært at have lag på lag på, fordi det så er lettere at tilpasse temperaturen – det er både praktisk, og det kan være moderne. Hvis du gerne vil gå den moderne vej, kan du vælge tøj i den samme farve. Tøjet må gerne have forskellige nuancer og mønstre, hvis disse blot bevæger sig inden for samme farveskala. Du kan for eksempel vælge en lyseblå skjorte, en mørkeblå pullover og en mørkeblå jakke. Dette er ganske klassisk, men samtidig viser det stil, og at du tør satse på tre lag i samme farve.

 

Striktrøjen uden ærmer vender – måske – tilbage

Striktrøjen uden ærmer vækker minder til forrige årti – eller tidligere. Striktrøjen uden ærmer har været ude af gadebilledet i mange år, og derfor er det måske også overraskende, at den måske kan være på vej tilbage ind i modebilledet. Til flere store modeshows har den ærmeløse striktrøje vist sig ud over skjorter og T-shirts. Det er måske både uventet og overraskende, men ikke desto mindre er det sandt. Hvis du vil være lidt på forkant med moden og vise, at du virkelig er en moderne mand, kan du altså overveje at finde den gamle ærmeløse striktrøje frem fra gemmerne. Hvis du ikke har gemt den gamle sag, kan du med fordel investere i en ny – vi satser på, at den vil blive en del af gadebilledet i år 2019.

 

Det klassiske er det sikre

Den moderne mand er måske ikke lig med den klassiske mand – det afhænger dog af øjnene, der ser. Hvis du gerne vil have nogle stiltips, og du gerne vil klæde dig som en moderne mand, kan du dog med fordel klæde dig klassisk på. Den klassiske garderobe er yderst populær i øjeblikket, og den har været det i noget tid. Intet tyder på, at det klassiske look går af mode i den nærmeste fremtid. Derfor er det klassiske look altså også et rimeligt sikkert look. Du kan blandt andet iklæde dig en flot skjorte, en par chinos, en lækker jakke og nogle accessories – måske i form af et eksklusivt ur. Med en sådan påklædning udstråler du eksklusivitet og lækkerhed, hvilket passer lige til den moderne mand anno 2019.


Udgivet

i

af

Tags: